De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Furioza (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cyprian T. Olencki | Cast: Mateusz Banasiuk, Weronika Ksiazkiewicz, Mateusz Damiecki, e.a.
Politieagente Dzika behoorde ooit tot een criminele voetbalhooligangroep. Nu wil ze de groep opdoeken. Daarvoor doet ze een beroep op haar ex Dawid, die eveneens ooit lid was. Dzika stelt hem een hard ultimatum: of hij wordt haar informant, of zijn broer verdwijnt voor lange tijd in de gevangenis. Met zijn rug tegen de muur gaat Dawid akkoord.

One Shot (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Nunn | Cast: Scott Adkins, Ashley Greene, Ryan Phillippe, e.a.
Luitenant Jake Harris leidt een speciale elite-eenheid. Zijn belangrijkste teamleden zijn rechterhand Jack Yorke en CIA-analiste Zoe Anderson. De groep team is op een geheime missie om een terrorist te bevrijden op een geïsoleerd gevangeniseiland. Ze worden echter gedwarsboomd door een groep opstandelingen die eropuit is om dezelfde gevangene te redden en verbonden blijkt te zijn met plannen voor een aanslag.

The In Between (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arie Posin | Cast: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens, e.a.
De tiener Tessa is ontroostbaar wanneer Skylar, de liefde van haar leven, komt te overlijden door een verkeersongeluk. Wanneer ze allerlei mysterieuze tekenen ontvangt, begint Tessa te geloven dat Skylar met haar probeert te communiceren vanuit het hiernamaals. Ze heeft alleen geen idee hoe ze hem zelf kan bereiken.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair