De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The In Between (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Arie Posin | Cast: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens, e.a.
De tiener Tessa is ontroostbaar wanneer Skylar, de liefde van haar leven, komt te overlijden door een verkeersongeluk. Wanneer ze allerlei mysterieuze tekenen ontvangt, begint Tessa te geloven dat Skylar met haar probeert te communiceren vanuit het hiernamaals. Ze heeft alleen geen idee hoe ze hem zelf kan bereiken.

Till Death (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: S.K. Dale | Cast: Megan Fox, Eoin Macken, Callan Mulvey, e.a.
Emma en Mark vieren hun huwelijksjubileum in een afgelegen vakantiehuis. De volgende morgen is Mark dood. Emma zit echter aan hem vastgeketend. De twee blijken het slachtoffer te zijn van een sinister wraakplan. Zodra het plan zich verder ontvouwt, begint een wanhopige strijd om te overleven.

American Siege (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Drake | Cast: Bruce Willis, Rob Gough, Timothy V. Murphy, e.a.
Ben Watts is de sheriff van een ogenschijnlijk rustig stadje. Zuiver is hij niet. Watts bewaakt niet alleen de geheimen van de rijke inwoners; hij staat ook in het krijt bij een plaatselijke gangster. Wanneer een vooraanstaand persoon wordt gegijzeld, is het aan Watts om hem te redden. De gijzeling dreigt een web van corruptie bloot te leggen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair