Staat Bella Thorne nu compleet in haar nakie in de bioscoop?

Staat Bella Thorne nu compleet in haar nakie in de bioscoop?

Bella Thorne en haar zusje Dani vallen in ieder geval op.

Op Instagram zien we vaak de meest uitdagende foto's voorbij komen van de celebs. Vaak is dit met een reden, bijvoorbeeld om iets commercieels aan te prijzen. Er wordt grof geld mee verdiend. Bella Thorne (The Babysitter: Killer Queen) maakt nu een ander statement in een uiterst opvallend jurkje.

"Date night met mijn liefste zusje Dani Thorne afgelopen nacht naar Morbius ❤️," onderbouwt de altijd opvallende Bella de reeks foto's met haar schaars geklede zus voor een bord met het logo van de Marvel-film.

Toch niet echt in haar nakie
"Even over deze jurk!! 👏👏👏 Mijn jurk is Sergio Castaño Peña," voegt Bella toe. "Hij ontwierp deze lijn om op te komen tegen onderdrukking, oorlog en geweld en om vrijheid, democratie en mensenrechten te steunen. Met de toestand van de wereld is dit nu meer dan ooit belangrijk. Vereerd om zijn ontwerp te dragen 🖤"

Overigens zien we zusje Dani ook in een zeer opvallend outfit. Op haar eigen Insta-post onderbouwt ze de keuze: "Oké, ik teaste deze look al een tijdje, en hier is het geheel. Je hebt lang genoeg gewacht haha. Bedankt Tristan Thompson voor het ontwerpen van dit tweedelige stuk en Dominique Samaniego voor het stylen van deze HOT AF-outfit voor de première van Morbius 🖤⚔️🔥"


De 24 jarige Bella Thorne en haar zusje Dani in hun outfits zien? Check dan hier de foto's op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair