Sam Elliot heeft spijt van vernietigende uitspraken over 'The Power of the Dog'

De acteur vindt het toch geen 'k*tfilm'.

Wouter Drummen 11 april 2022 12:38 in Algemeen
Acteur Sam Elliot liet zich enkele tijd geleden gigantisch negatief uit over de The Power of the Dog. De legendarische acteur noemde de western "een k*tfilm, iets wat regisseuse Jane Campion niet echt kon waarderen. Nu komt hij terug op zijn uitspraken.

Hoewel het grote publiek Elliot waarschijnlijk kent van sterk onthaalde films als A Star is Born en The Big Lebowski, staat hij echter voornamelijk bekend om al zijn westerns. Hij weet dus hoe deze films eruit horen te zien en volgens hem deed The Power of the Dog het volledig verkeerd. Toch heeft hij nu spijt van zijn felle reactie.

Sorry
Zo zegt de 77-jarige acteur tijdens een recent interview: "Ik wil mijn excuses aanbieden aan de volledige cast van 'The Power of the Dog'. Het zijn allemaal briljante acteurs en in het bijzonder Benedict Cumberbatch. Ik kan nu nog alleen maar zeggen dat het me spijt en ik heb dan ook echt veel spijt..."

"Ik denk dat ik die dag niet echt goed uit mijn woorden kwam en mijn mening dan ook niet goed heb verwoord. Ik heb helaas dingen gezegd die andere mensen hebben gekwetst en daardoor voel ik me echt rot".

Homogemeenschap
Ten slotte verontschuldigt Elliot zich ook aan de homogemeenschap: "De homogemeenschap is er altijd voor mij geweest en dan heb ik het over mijn hele carrière. Het spijt me dan ook echt als ik mijn vrienden hiermee heb beledigd, dat was nooit de bedoeling. En alle andere mensen die zich gekwetst voelden door mijn woorden, het spijt me als ik jullie pijn heb gedaan".

NieuwsFilm