Jada Pinkett Smith laat zich voor het eerst weer zien sinds de 'Oscar-klap'

Jada Pinkett Smith laat zich voor het eerst weer zien sinds de 'Oscar-klap'

De actrice verscheen bij de opening van een nieuw theatercentrum.

Jada Pinkett Smith heeft voor het eerst sinds het veelbesproken 'Oscar-incident' haar opwachting gemaakt op de rode loper. Dat deed ze afgelopen zaterdag bij de opening van het nieuwe theatercentrum van Grey's Anatomy-bedenkster Shonda Rhimes.

Zaterdagavond werd het Rhimes Performing Arts Center geopend; een non-profitorganisatie die toneel- en danslessen aanbiedt aan de jeugd in Los Angeles. Daarbij waren natuurlijk een hoop sterren aanwezig, waaronder Pinkett Smith.

De verschijning van Pinkett Smith is groot nieuws, want het betreft de eerste keer dat zij zich weer in het openbaar laat zien na de Oscars. De actrice zag er - zoals altijd - schitterend uit. Ze droeg een geweldige gouden jurk met bijpassende hakken en oorbellen.


Oscar-incident
Tijdens de uitreiking van de Oscars maakte presentator Chris Rock een grap over het haar van Pinkett Smith (de actrice lijdt aan alopecia; een ziekte die haaruitval tot gevolg kan hebben).

Toen Will Smith doorhad dat zijn vrouw daar niet om kon lachen, stond hij op om Rock een klap te verkopen.

Na de ceremonie stelde de Academy een onderzoek in naar het incident. Vorige week werd bekend dat Smith de komende tien jaar niet meer welkom is bij de show.

NieuwsFilm

meest populair