Foto 'Bullet Train' met het 'lieveheersbeestje' van Brad Pitt

Het personage van Pitt heeft een geheim.

Bram de Groot 13 april 2022 08:49 in Algemeen
Even geleden zag je op FilmTotaal de eerste trailer voor de volgende film van regisseur David Leitch. In die beelden veel actie. En dat is niet gek, de titel van de film is immers Bullet Train.

Nu hebben we via Empire een nieuwe foto van hoofdrolspeler Brad Pitt die het personage Ladybug speelt.

Ladybug is "iemand die nadenkt over zijn plaats in de wereld," vertelde Leitch aan Empire. "Hij bevindt zich in een existentiële crisis omdat er veel gruwelijke dingen om hem heen zijn gebeurd."


Bullet Train: Snelle komische actiethriller
"Je hoort de titel Bullet Train en je denkt 'keiharde actie'. Maar het is echt een waanzinnig leuke, snelle, komische actiethriller," voegde Leitch toe over de toon van de film die je ook al zag in de eerder verschenen trailer.

In Bullet Train zien we flink wat huurmoordenaars die met elkaar in verband staan maar tegenstrijdige doelen hebben. Ze bevinden zich allemaal in een vliegensvlugge trein die rijdt door het hedendaagse Japan.

Joey King, Andrew Koji, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman en Sandra Bullock hebben ook rollen. Vanaf 14 juli zie je Sony Pictures' Bullet Train in de bioscoop. Hieronder die eerder verschenen trailer.



NieuwsFilm