Scarlett Johansson over gerucht dat ze seks heeft gehad in de lift met Benicio Del Toro

Scarlett Johansson over gerucht dat ze seks heeft gehad in de lift met Benicio Del Toro

De actrice zegt dat het onzin is, maar de acteur zei een lange tijd geleden iets anders...

Scarlett Johansson is al enkele jaren getrouwd met Colin Jost (bekend van 'Saturday Night Live'). Samen hebben ze ook een kind. Voor hem had de actrice al de nodige relaties met andere bekende sterren, maar van een gerucht wil de Black Widow-actrice nu af.

Al een lange tijd doet een gerucht de ronde dat de actrice seks heeft gehad in een lift, maar volgens Johansson klopt dit niet. De geliefde actrice was recentelijk te gast bij een podcast, waar ze zich uitliet over het gerucht dat haar al jaren achtervolgt.

Reactie
Zo zegt Johansson: "Er is een gerucht dat ik seks heb gehad in een lift. Dat verhaal hoor ik nu echt al een hele lange tijd, maar ik heb altijd gedacht dat het belachelijk was". Volgens de actrice is het namelijk helemaal niet waar.

"Ik heb altijd zelf gedacht: 'Dat moet toch behoorlijk lastig zijn?'" vervolgt ze. "Ik bedoel, hoe lang zit je in een lift? Het is maar van korte duur, dus niet alleen lijkt het me niet erg logisch, ik vind het ook totaal geen aantrekkelijk idee."

"Ik zou dat dus niet doen. Ik ben zelf trouwens ook iemand die doodsbang is om betrapt te worden op iets dat ik niet zou mogen doen, dus dat maakt het hele verhaal alleen nog maar onwaarschijnlijker en absurder".

Ander verhaal
Volgens het gerucht had Johansson 'liftseks' met acteur Benicio Del Toro, o.a. bekend van Sicario. Hoewel de 37-jarige actrice zegt dat het verhaal dus niet klopt, liet de 55-jarige acteur zich er in het verleden anders over uit.

Hij werd hier namelijk al in 2005 naar gevraagd, maar hij was toen tamelijk cryptisch: "Of ik ooit seks heb gehad met Scarlett Johansson in een lift na een prijsuitreiking? Nou, ik hou wel van, weet je wel... Nou ik weet het niet. Laten we dat maar aan iemand anders verbeelding overlaten. Ik ga het in ieder geval niet promoten. Seks in een lift zal zeker al zijn gebeurd en zal ook zeker nog wel eens voorkomen".

NieuwsFilm

meest populair