'The Adam Project' is Netflix's vierde populairste Engelstalige film

'The Adam Project' is Netflix's vierde populairste Engelstalige film

Ryan Reynolds' The Adam Project is nu Netflix's vierde populairste Engelstalige film met meer dan 233 miljoen weergaven in een maand.

The Adam Project is momenteel Netflix's vierde populairste Engelstalige film aller tijden. Dit heeft de film al bereikt in zijn eerste maand op de streamingdienst. The Adam Project vindt plaats in een futuristische sci-fi universum waar een piloot genaamd Adam terug de tijd in reist om zijn jongere zelf tegen te komen.

De cast bestaat uit Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Zoe Saldaña, en Catherine Keener. Het scenario van The Adam Project werd al geschreven in 2012 en oorspronkelijk zou Tom Cruise de hoofdrol spelen in plaats van Ryan Reynolds.

Shawn Levy
In 2020 werd bekendgemaakt dat de film direct uit zou komen op streamingdienst Netflix. Regisseur Shawn Levy zou de film gaan regisseren en produceren.

Levy heeft al eerder samengewerkt met Reynolds aan Free Guy. Binnenkort zullen ze weer samenwerken, want Levy gaat Deadpool 3 regisseren en Reynolds gaat uiteraard opnieuw Deadpool spelen.

The Adam Project
Deadline heeft recent bekendgemaakt dat The Adam Project 233 miljoen keer bekeken is sinds de film uitkwam op Netflix. Hiermee is dit de vierde populairste Engelstalige film in de geschiedenis van Netflix geworden.

De enige films die nog boven The Adam Project staan zijn Red Notice op nummer 1, Don't Look Up op nummer 2, en Bird Box op nummer 3. Reynolds blijkt veel kijkers te blijven trekken tot de films op Netflix, want hij is te zien in 3 films van de top 10 best bekeken Engelstalige films van de streamingdienst.

NieuwsFilm

meest populair