Ridley Scott heeft 'Top Gun: Maverick' gezien en vond de film leuk

Ridley Scott heeft 'Top Gun: Maverick' gezien en vond de film leuk

Top Gun: Maverick producent Jerry Bruckheimer heeft bekendgemaakt dat Ridley Scott de film heeft gezien, en leuk vond.

Top Gun: Maverick[/film producent Jerry Bruckheimer heeft aangegeven dat Ridley Scott het opkomende Top Gun vervolg heeft gezien. Volgens Bruckheimer zou Ridley Scott de film ook leuk gevonden hebben.

Ridley Scott is de broer van de overleden Tony Scott. De overleden filmmaker regisseerde de originele [film=]https://www.filmtotaal.nl/film/3886]Top Gun, maar ook andere bekende films als True Romance en Man on Fire.

Top Gun
Tony Scott's Top Gun kwam uit in 1986 en werd een hit bij het publiek. Destijds bracht de film 357 miljoen Amerikaanse dollars op.

Top Gun introduceerde het publiek tot Tom Cruise's personage Maverick, waarbij het verhaal dit personage volgde bij de Top Gun Naval Fighter Weapons School.

Top Gun: Maverick
In 2012 pleegde Tony Scott zelfmoord. Naast dat dit een tragisch verlies was, maakte dit ook de plannen voor een Top Gun vervolg moeilijker maakte.

Uiteindelijk zou Joseph Kosinski, bekend van TRON: Legacy en [i]Oblivion, de rol van regisseur op zich nemen. Het opkomende vervolg ziet de terugkeer van Cruises Maverick, wie nu de rol van een docent op zich heeft als hij en groep Top Gun piloten klaarmaakt voor een gevaarlijke opdracht.

Jerry Bruckheimer
In een recent interview liet producent Jerry Bruckheimer weten dat Ridley het opkomende Top Gun vervolg gezien heeft en leuk vond. Bruckheimer was ook de producent van de originele Top Gun uit 1986.

Bruckheimer liet weten dat Ridley de mogelijkheid had gekregen om een geavanceerde screening te krijgen van Top Gun: Maverick. Ridley Scott zou met lof over de film gesproken hebben, vooral over hoe dit vervolg zijn overleden broer eert.

Ridley Scott
Dit is was Bruckheimer precies te zeggen had: "Een van de hartverwarmendste dingen die ik heb meegemaakt was toen we de film lieten zien aan Tony's broer, Ridley. Hij was lovend over de film, en de zorg die Tom besteedde om Tony in de film te eren. Dat was het belangrijkste in ieders gedachten."

Bruckheimer heeft niet bekend gemaakt op welke manier het opkomende vervolg Tony Scott eert. Echter is het een positief teken dat zijn broer Ridley van de film heeft genoten, vooral door de manier waarop het Tony Scott eert.

NieuwsFilm

meest populair