Amy Schumer ontving doodsbedreigingen na haar grap over Kirsten Dunst

Amy Schumer ontving doodsbedreigingen na haar grap over Kirsten Dunst

Amy Schumer maakte tijdens de recente Oscaruitreiking een grap over Kirsten Dunst die niet goed viel bij veel kijkers.

Amy Schumer was een van beroemdheden die diende als host van de Oscaruitreiking van 2022. Tijdens deze uitreiking maakte Schumer een grap over actrice Kirsten Dunst, door haar een stoelenvuller te noemen.

Deze grap bleek niet bij iedereen even goed te vallen. Afgelopen woensdag sprak Schumer met Howard Stern bij zijn show over het ontvangen van doodsbedreigingen, vanwege het maken van deze grap over Dunst.

Oscaruitreiking 2022
Tijdens de Oscaruitreiking van 2022 grapte Schumer over de voor een Oscar genomineerde actrice Kirsten Dunst. Dit deed ze door haar aan te zien als stoelenvuller en de actrice uit haar stoel te halen.

Hierna ging ze verder praten met acteur Jesse Plemons, die bovendien ook de echtgenoot is van Dunst. Dit jaar was Kirsten Dunst bij de Oscars genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in The Power of the Dog.

Amy Schumer
Schumer liet weten dat ze alle beroemdheden uit haar grappen vooraf had gecontacteerd om te vragen of ze de grappen mocht maken. Zo zou ze ook contact hebben opgenomen met Leonardo DiCaprio om te vragen of ze grappen kon maken over het feit dat hij altijd jongere vriendinnen heeft.

DiCaprio zou goedkeuring gegeven hebben. Daarnaast zouden ook Dunst en Plemons afweten, en goedkeuring hebben gegeven, over de grap die over Dunst zou gaan.

Doodsbedreigingen
Schumer liet tijdens haar gesprek mer Howard Stern weten dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen vanwege haar grap over Kirsten Dunst. "Ik kreeg doodsbedreigingen. De geheime dienst nam contact met me op, het was zo erg... over dat stukje," zei de actrice.

Daarnaast zou de Los Angeles politie met haar contact hebben opgenomen. De actrice maakte daarbij ook nog de grap: "Ik denk dat je het verkeerde nummer hebt. Het is Amy, niet Will [Smith]", waarbij ze verwees naar de controversie rondom de klap van Will Smith.

NieuwsFilm

meest populair