81-jarige Al Pacino heeft nieuwe bekende vlam van 28(!) jaar oud

81-jarige Al Pacino heeft nieuwe bekende vlam van 28(!) jaar oud

Het leeftijdsverschil van maar liefst 53 jaar doet er niet toe.

Het komt wel vaker voor dat bekendheden heel wat jongere vriendinnen hebben, maar het leeftijdsverschil tussen Al Pacino en zijn nieuwe vriendin is wel héél groot. De legendarische acteur is inmiddels alweer 81 jaar oud, maar zijn vriendin is pas 28!

De twee verschillen dus meer dan een halve eeuw in leeftijd, 53 jaar om precies te zijn. Hoewel de meeste van ons misschien tijdens de pandemie niet al te veel uitgingen, heeft de Scarface-acteur toen Noor Alfallah leren kennen. De twee schijnen al een tijdje te daten en werden nu, eerder deze week, samen gespot tijdens een etentje in Los Angeles.

Bekende naam?
Misschien komt jullie de naam Noor Alfallah wel bekend voor. Ze werkt namelijk zelf ook in de filmindustrie (ze is namelijk de vice-presidente van Lynda Obst Productions bij Sony) maar de jonge dame had al eerder relaties met andere 'iets' oudere bekendheden. Zo was Alfallah een tijdje met rockster Mick Jagger (78) en vervolgens met de filantroop Nicholas Berggruen (60).

Een bron liet zich over de nieuwe vlam van Pacino uit: "Ze werken al een tijdje samen en kwamen erachter dat ze gevoelens voor elkaar hadden. Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden. Het leeftijdsverschil lijkt ook geen probleem, ook al is hij ouder dan haar vader". Alfallah liet zelf ook al eerder weten geen enkel probleem te hebben met een groot verschil in leeftijden: "Dat doet er niet toe. Het hart weet niet wat het ziet, alleen wat het voelt".

Relaties
Pacino is zelf nooit getrouwd geweest, al heeft hij zelf ook heel wat relaties gehad, zoals o.a. met Diane Keaton en de (eveneens heel wat jongere) Argentijnse actrice Lucila Solá. Ook kreeg hij een tweeling met Beverly D'Angelo en heeft hij nog een dochter met zijn voormalige acteercoach Jan Tarrant.

NieuwsFilm

meest populair