Algemeen

Superschurken Spider-Man 4?

door Peter Hendrix op 06.05.2007 om 18:34 in Algemeen
Volgens dezelfde bron die ooit maanden voor de officiële aankondiging de rol van Venom in Spider-Man 3 verklapte, heeft vandaag informatie uitgelekt over de superschurken uit Spider-Man 4. Zo zou Spidey het moeten opnamen tegen zowel Carnage als The Lizard. De film zou daarmee het verhaal over de symbiont uit deel 3 verderzetten. Ook zou mogelijk een rol zijn weggelegd voor The Black Cat.

Let wel: het is een gerucht dat nog lang niet zeker is.

31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

darkgoth

Avatar

OKE!!! hopelijk wel, carnage is gewoon echt wreed en als hij samen spant met de lizard, die al net zo wreed is dan kan het wel eens een heel byzonder worden, (alhoewel sandman en venom waren ook al mega cool neer gezet)

mickvh

Avatar

:WThe Black Cat!:W

BillyBlack

Avatar

Hoop echt dat Carnage erin komt... word die film niet heeel erg vol als je ook nog de verhaallijn van Lizard én Black Cat erin stopt??

wallace

Avatar

Mij lijkt de lizzard stom ik haat mensen die in beesten veranderen. En wat is er dan zo cool aan Carnage ?

BillyBlack

Avatar

wallace "Mij lijkt de lizzard stom ik haat mensen die in beesten veranderen. En wat is er dan zo cool aan Carnage ?"


Carnage was (in de tekenfilm dan) altijd super. Hij kwam namelijk op het moment dat Venom een beetje.. nouja toen Venom een beetje soft en saai werd. En Carnage ging genadeloos overal doorheen en was helemaal gewetensloos. Wat ze dan nu al met Carnage willen weet ik eigenlijk ook niet... voegt toch niks toe nu ik erover nadenk.
The Lizard.. lijkt me wel wat in het verhaal maar zou zelf niks weten te bedenken.

Spike

Avatar

Carnage vind ik eigenlijk nog niet echt een goeie keuze, het verhaal met Venom is nog helemaal niet goed uitgewerkt, laat ze daar nu maar mee verder gaan.
Verder vind ik de lizzard wel een goeie keuze, Conners heb je nu al in twee delen gehad, mag van mij wel een hoofdrol krijgen als schurk, en dan kan natuurlijk Craven the Hunter niet ver zijn (misschien een rol voor Bruce kettingzaag Campbel?) Hoop zo dat Venom in deel 4 zit, maar om nu al Carnage te laten komen opdraven is een beetje vroeg denk ik.

Nuff Said.

Postaldude

Avatar

Ik zou graag eerder iemand als The Kingpin terug willen zien maar dan niet als Michael Clarke Duncan.
Ook zou Mysterio, Electro of Rhino een mooie aanwinst zijn.

Spike

Avatar

De rechten van The Kingpin liggen als het goed is bij Fox, dus die zullen we wel niet zien.

Maar met de rest kan ik ook wel leven.

wallace

Avatar

Maar Speelt Kristen Dunst en Toby Maguire nouw ook in de film?


En die Mysterio wat voor krachten heeft die dan?




Ik heb alleen de films gezien ik heb geen strips gelezen daarom weet ik niet zo veel van de schurken

kakasci

Avatar

Mysterio heeft niet echt superkrachten ofzo Smiley face
maar hij gebruikt soort kubusen voor illusie's enzo
van de tekenfilm die ik gevolgd heb

en heeft een grote vissenkom op ze hoofd LOL

geertvdheide

Avatar

Tja, als de Spider-Man-films zo door gaan als deel 3 dan zullen er in het volgende deel wéér te veel dingen bij elkaar worden gepropt en wordt de plot wéér een chaos. Beetje jammer. Er zijn erg veel goede verhalen in het Spider-Man universum, maar waarom moeten er zo veel in 1 film?

Slecht zullen de films niet snel worden, het is altijd nog behoorlijk vermakelijk en spectaculair. Maar in dit geval geldt dat minder meer is denk ik. Dus hoop ik dat de volgende Spider-Man zich gaat toeleggen op één of enkele plotpunten die echt goed worden uitgewerkt.

Deddiekoel

Avatar

Van mij mag Venom een dedicated film krijgen met Lizard als tussen verhaal (omdat Conners als wee films meedoet).
Maar niet teveel want dat zat deel 3 een beetje tegen.

akketa

Avatar

Eindelijk krijgt Dylan Baker meer scènes. The Lizard past ook wel mooi in het drama van Parker net als Doc Ock. Lizard is wel een hoofdvillain, dan zouden ze een ander bij-villain moeten nemen dan Carnage. Rhino of Scorpion (dan heeft Jameson ook iets meer te doen).

vmacaay

Avatar

Carnage? Nee he, carnage is juist cool i.c.m venom.

Maar the lizzard kan wel heel stoer worden. Alleen had Conners een grotere rol moeten hebben in de laatste 2 films. Dan was de lizard nog meer tot zijn recht gekomen.

Roxxe

Avatar

Carnage wooot

of word nog leuker met scorpion

Rnej

Avatar

The lizard was logisch, aangezien dat dr. connors is uit deel 3... en het nu echt wel tijd begint te worden dattie een lange tong krijgt :')

vmacaay

Avatar

Omdat er een bepaald sub-personage in een serie zit betekend niet gelijk dat ze hem moeten vastpinnen aan een verhaallijn.

Jameson zit ook in deze film. Dus lijkt het mij logische dat er in de volgende film een Scorpion zit. Het orginele verhaal wordt toch niet behandeld. Want daar zou Gwen stacy zijn gedood door de goblin. Maar daar is Gwen ook peter's girlfriend en niet Mary jane watson.

Mellie

Avatar

Venom is te slecht uitgewerkt om Carnage al in de volgende film te hebben! Venom moet eerst nog soft worden! Want ik zou het zonde vinden als spiderman carnage in de film wel alleen aan kan! Kan hij in de strips namelijk niet, daar had hij de hulp van venom voor nodig!

Maar als we toch de symbioten te snel in de films gaan gooien, gooi dan Toxin er ook bij! Das mijn favoriet!

silaz

Avatar

Lizard is wist het al .

en hoe het aub bij 1 bad guy anders krijgen we het zelfde als spidey 3 dat ze te weinig scherm tyd krijgen.

Mr. Cinema

Avatar

Naja The Lizard heb ik niks op aan te merken.. ik bedoel.. dan is Kraven ook niet ver weg nee.. maar Carnage.. van mij mag ie Eddy Brock is van de aardbodem verdwenen dus en Carnage is nog genadelozer dan Venom.. en vergeet niet dat The Sandman nog leeft.. dus misschien krijgen we weer een teambattle ofzo.. i surely hope so.. dat wou ik al vanaf film 1..

maja.. tis allemaal nog veel te vroeg om te zeggen..

Spike

Avatar

Mellie "

Maar als we toch de symbioten te snel in de films gaan gooien, gooi dan Toxin er ook bij! Das mijn favoriet!"


Toxin??? jij gaat wel heel erg hard he(hij was wel gaaf), dan zitten we al bijna aan de Civil War, dus nog even wachten ermee, wordt tijd dat hij weer in de Comics opduikt.

raymills84

Avatar

Laat er alsjeblieft geen Spider-Man 4 komen. Na 2 meesterlijke films is de dalende lijn bij 3 al ingezet. Maar helaas.... zolang er geld verdiend wordt zijn we er vast nog niet vanaf

noepie

Avatar

Carnage sucks! Hij is een karakter zonder diepgang, het enige wat hij doet is moorden voor lol! That sucks! Ik ben er nog altijd voor om Kraven the Hunter erin te betrekken. En dan in stijl van het legendarisch "Kraven's Last Hunt" verhaal-lijn, waarin hij Spider-Man "vermoord" (in werkelijkheid ligt hij in coma), hem begraaft, zijn identiteit aanneemt en daarna zelfmoord pleegt, omdat er voor hem geen uitdaging meer is om nog verder te jagen. Zijn grootste vangst was immers Spider-Man. Verder zal het altijd interessant zijn om The Vulture te zien!

Mr. Cinema

Avatar

Of Shocker, Rhino, Mysterio maar voglens mij word rhino gebruikt in het verhaal van Iron Man ofniet?


Ze moeten is van die Cross-overs maken!!!

Kzag op internet de cover van een comic met The Thing ( van Fantastic Four ) die samen met de Ghost Rider reed. :D

black spidey

Avatar

Niet normaal man Spiderman 3 is het einde alleen spiderman 4 het lijkt me een beetje saai te worden met carnage en de lizard ik geef toe carnage is de moordenaar van spiderman hij is tof en the lizard lijkt me echt beest achtig alleen die man die conners speelt ik zal me niet kunnen voorstellen dat hij de lizard word ag ik zal er maar mee moete leven.
en venom die werrdafgemaakt door een bometje van de green goblin ik hoopte meteen dat venom zou weg webben maar ik zal de laaste simbiot nog in fik gaan,
en wat ik niet echt cool vind dat als een sorrt lijn volgt degereen goblin gaat dood dan komt juniot goblin wat ik cool vond dat gelukig spiderman 2 nog doc ock in komt voor wat aflijding oowja de thing van de fantasdtic 4 gaat niet met de ghost rider rijden maar hij is samen gesmolten met de human toch dat kan volgens mij die silver surfer voor hun doen.

Mellie

Avatar

black spidey "Niet normaal man Spiderman 3 is het einde alleen spiderman 4 het lijkt me een beetje saai te worden met carnage en de lizard ik geef toe carnage is de moordenaar van spiderman hij is tof en the lizard lijkt me echt beest achtig alleen die man die conners speelt ik zal me niet kunnen voorstellen dat hij de lizard word ag ik zal er maar mee moete leven.
en venom die werrdafgemaakt door een bometje van de green goblin ik hoopte meteen dat venom zou weg webben maar ik zal de laaste simbiot nog in fik gaan,
en wat ik niet echt cool vind dat als een sorrt lijn volgt degereen goblin gaat dood dan komt juniot goblin wat ik cool vond dat gelukig spiderman 2 nog doc ock in komt voor wat aflijding oowja de thing van de fantasdtic 4 gaat niet met de ghost rider rijden maar hij is samen gesmolten met de human toch dat kan volgens mij die silver surfer voor hun doen."


Geloof me, ik heb echt m'n best gedaan om te begrijpen wat je daar zegt! Maar na 3 pogingen kom ik toch echt tot de conclusie dat je zes jaar oud, lomp of gewoon totaal gestoord bent!

black spidey

Avatar

He he nee dat ben ik niet maar heb helaas wel een taal brobleem

black spidey

Avatar

Ik heb een fucking te geke filmpje van spiderman die venom verslaat nou wie wil dat niet zien http://www.youtube.com/watch?v=dC27SNZozvo&NR=1 mzzl

ghossler

Avatar

black spidey "ik heb een fucking te geke filmpje van spiderman die venom verslaat nou wie wil dat niet zien http://www.youtube.com/watch?v=dC27SNZozvo&NR=1 mzzl"


video is verwijderd op utube..(nou niet de grap maken je moet naar youtube en niet utube gaan.. :P)

ghossler

Avatar

Lol hebben zij dan niets geleerd van deel 3.. toen was er al veel te veel aan elementen... bedoel goblin, sandman en venom.. en nu carnage, lizard en black cat?.. pf.. zucht..

vind het inderdaad te vroeg om carnage erin te gooien.. ze moeten venom eerst ff afronden.. daarnaast ben ik nooit fan gweest van the lizard.. vind hem maar hinderlijk.. black cat is fine :D met felicia hardy :D

mysterio zou trouwens echt goed zijn in de film.. bedoel met die ilussies kan je heel wat effects mee doen en verhaal op zetten naar mijn mening..

maja ondanks alles ga ik alle spiderman films tog kijken ^^

NieuwsFilm

meest populair