Leslie Grace zegt dat er al gesprekken zijn voor een vervolg op 'Batgirl'

Leslie Grace zegt dat er al gesprekken zijn voor een vervolg op 'Batgirl'

Batgirl's Leslie Grace zegt dat de mogelijkheden voor een tweede Batgirl film al besproken worden.

Batgirl moet nog uitkomen op HBO Max, maar hoofdrolspeelster Leslie Grace zegt dat er al gesproken wordt over een potentiële Batgirl 2. Sinds de lancering van streamingdienst HBO Max, is Warner Bros. begonnen met het uitbreiden van het DC Extended Universe via exclusieve HBO Max films en series.

Na The Suicide Squad kreeg John Cena een Peacemaker spin-off serie, waarbij een tweede seizoen eerder dit jaar al werd aangekondigd. Een van de DC Extended Universe die Warner Bros. aan het produceren is voor HBO Max is Batgirl.

Batgirl
Voor het eerst krijgt Barbara Gordon (alias Batgirl) een eigen film. De film wordt geregisseerd door Ms. Marvel regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Het verhaal van de film zal zich focussen op hoe Barbara als Batgirl een van Gotham City's beste misdaadbestrijders zal worden. In de film zal ze het opnemen tegen de schurk Firefly, die gespeeld wordt door Doom Patrol acteur Brendan Fraser.

Batgirl 2
Ondanks dat er nog een releasedatum voor Batgirl bekendgemaakt moet worden, lijken er al gesprekken te zijn over vervolgen op de eerste film. In een recent interview sprak Grace over haar ervaring tijdens de opnames van Batgirl.

De interviewer vroeg als grap wanneer het filmen van Batgirl 2 zou beginnen, waarop de actrice interessante antwoorden gaf over de toekomst van de Batgirl franchise. Ondanks dat ze niet kan bevestigen dat een Batgirl vervolg 100% zeker is, liet Grace weten dat er wel al gesprekken zijn geweest over een mogelijk vervolg.

Leslie Grace
Dit is wat de actrice precies zei: "We moeten deze eerste eerst te zien krijgen. Maar er wordt zeker gesproken over wat het zou kunnen worden. Ik heb wat gezien van wat we hebben opgenomen, uiteraard in de playback en dat soort dingen, en het is waanzinnig. We hebben het er al over gehad hoe we het nu verder gaan aanpakken, want er gebeurt zoveel in deze film. Er zijn veel verschillende thema's in het plot die we aansnijden. Het is niet alleen de actie. Er is een liefdesverhaal. Er is een vader-dochter relatie. Er is het kijken naar de wereld door een lens die niet alleen zwart en wit is en het zien van de kleur en het spectrum tussen dingen." Ondanks dat Batgirl al is opgenomen is er een kans dat de film pas veel later wordt uitgebracht.

In Batgirl speelt Michael Keaton's Batman namelijk een rol, maar Keatons Batman krijgt zijn herintroductie eerst in de film The Flash. The Flash zou oorspronkelijk dit jaar uitkomen, maar de releasedatum is verplaatst naar juni 2023 - wat kan betekenen dat Batgirl pas daarna uitkomt.

NieuwsFilm

meest populair