De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Zola (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Janicza Bravo | Cast: Taylour Paige, Riley Keough, Nicholas Braun, e.a.
Wanneer de stripteasedanseres Zola in een restaurant de prostituee Stefani ontmoet, besluiten de twee samen op een roadtrip door Florida te gaan en daarbij zoveel mogelijk stripclubs af te gaan om zoveel mogelijk geld te kunnen verdienen. Tijdens dit wilde avontuur worden de twee vergezeld door Derrick, het niet al te snuggere vriendje van Stefani, en X, haar gewelddadige pooier die heel andere plannen met de vrouwen blijkt te hebben.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem na een incident met het stroomnetwerk. Aan de knettergekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin in zijn strijd tegen de schurk, die met allerlei moderne wapens blijkt te zijn uitgerust.

The Contractor (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josef Rusnak | Cast: Wesley Snipes, Eliza Bennett, Lena Headey, e.a.
Voormalig scherpschutter James Dial leeft een teruggetrokken bestaan op zijn ranch in Montana. Op een dag wordt hij door de CIA gevraagd om een laatste doelwit uit te schakelen in Engeland: de beruchte leider van een terroristische organisatie. Wat echter een routineklus voor Dial zou moeten zijn, loopt uit op een ware nachtmerrie. Zijn enige hoop blijkt een twaalfjarig meisje te zijn.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair