Thandiwe Newton ontslagen na heftige ruzie met Channing Tatum op 'Magic Mike'-set

Thandiwe Newton ontslagen na heftige ruzie met Channing Tatum op 'Magic Mike'-set

Het schijnt niet zo goed te gaan met de 'Westworld'-actrice.

Recentelijk kwam er nog een bericht langs op FilmTotaal waarin stond dat Salma Hayek Thandiwe Newton vervangt in Magic Mike's Last Dance, aangezien laatstgenoemde besloot het project te verlaten. Dit blijkt echter niet waar te zijn. De actrice werd namelijk ontslagen na een hevige ruzie met hoofdrolspeler Channing Tatum.

Het lijkt op dit moment niet zo heel goed met de 49-jarige actrice te gaan. Ze zal dus niet langer te zien zijn in de nieuwe Magic Mike-film, maar nu blijkt het dat ze de deur werd gewezen nadat ze voor de nodige problemen zorgde. Het schijnt zelfs zo erg te zijn dat ze inmiddels naar een afkickkliniek moet worden gebracht.

Wat is er gebeurd?
De opnames van de derde Magic Mike-film zijn nog niet zo heel lang geleden begonnen, maar moesten al worden gestaakt nadat Newton het aan de stok kreeg met Tatum. De twee zouden een meningsverschil hebben gehad over het beruchte 'klap-incident' tijdens de Oscars.

De ruzie zou echter dusdanig zijn geëscaleerd dat Tatum besloot de set te verlaten. De studio besloot vervolgens in te grijpen door Newton te ontslaan en te vervangen door Hayek. Dit schoot Newton echter weer in het verkeerde keelgat, waardoor zij nu zelfs heeft besloten de grote bazen van Warner Bros. aan te klagen.

Meer
Het blijkt nu dat Newton al een tijdje niet meer echt lekker in haar vel zit. Zo zou de actrice kampen met veel stress vanwege haar scheiding. Na 24 jaar getrouwd te zijn besloten Newton en haar man, Ol Parker, een punt te zetten achter hun huwelijk.

De stress en het verdriet waarmee de actrice momenteel kampt zouden ervoor hebben gezorgd dat ze zich meerdere keren vreemd en vervelend zou hebben gedragen op de set.

Hulp
Een bron die dicht bij de actrice staat liet zich erover uit: "Er spelen op dit moment een heleboel dingen in haar privéleven. Zij en haar man zijn uit elkaar gegaan en ze is nu zó gestrest dat ze zelfs haar twee konijnen bij zich heeft in een hotel waar ze verblijft voor wat 'emotionele ondersteuning'".

Blijkbaar wil haar management en nu voor zorgen dat de actrice een afkickkliniek ingaat, zodat ze hulp van krijgen van experts aangezien ze deze dus drastisch nodig lijkt te hebben.

NieuwsFilm

meest populair