Om deze reden wil Daniel Radcliffe een reputatie voor acteren in rare films

Om deze reden wil Daniel Radcliffe een reputatie voor acteren in rare films

Dit is waarom Daniel Radcliffe graag in aparte films acteert.

Acteur Daniel Radcliffe heeft recent uitgelegd waarom hij een reputatie wil voor het meedoen aan rare filmprojecten. Radcliffe is uiteraard het bekendst voor het spelen van het titulaire hoofdpersonage in de succesvolle Harry Potter franchise.

Radcliffe speelde voor het eerst als elfjarig kind de rol van Harry Potter in de film Harry Potter and the Philosopher's Stone. De acteur bleef zijn bekendste rol spelen tot de laatste film uit de filmreeks - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Daniel Radcliffe
Na de conclusie van de Harry Potter filmreeks is Radcliffe vooral gaan acteren in onafhankelijke indie films. Dit terwijl de acteur, dankzij zijn rol in de Harry Potter franchise, de mogelijkheid zou hebben gehad om grote filmrollen voor de rest van zijn leven te blijven spelen.

De acteur heeft enkele bijzondere rollen gehad de afgelopen jaren. Zo speelt hij in Horns een man die op een mysterieuze manier hoorns groeit na de dood van zijn vriendin, en een lijk in Swiss Army Man.

Rare films
In een recent interview heeft Radcliffe bekendgemaakt waarom hij het leuk vindt om in rare films te acteren. De acteur zegt dat hij zijn potentie aan filmmakers laat zien, door elke keer dat hij acteert een aparte rol te spelen.

Dit is wat de acteur precies zei: "Een van de beste dingen die je kunt doen is een reputatie krijgen dat je vreemd bent, of van vreemde dingen houdt. Want vreemd roept vreemd op, en zodra je zoiets als Horns doet, denken de jongens die Swiss Army Man maken: "O, oké, misschien vindt hij dat wel leuk." En dan zien mensen Swiss Army Man, en ze zeggen, "Oh, Guns Akimbo." Van het een komt het ander en het blijft betekenen dat ik willekeurige gekke dingen mag doen, waar ik altijd blij mee ben."

Harry Potter
Radcliffe's benadering heeft tot nu toe zeker gewerkt. Ondanks dat hij niet meer onderdeel is van een grote filmfranchise, is Radcliffe nog steeds druk bezig geweest als acteur.

Veel fans en filmliefhebbers Radcliffe zullen hem altijd zien als de jonge Hogwarts student, maar de acteur heeft hard gewerkt om te laten zien dat hij meer kan spelen dan Harry Potter. Radcliffe speelt nu regelmatig rare en unieke rollen, waar hij net zo gepassioneerd over is.

NieuwsFilm

meest populair