Broer van Chris Rock daagt Will Smith uit voor een bokswedstrijd

Broer van Chris Rock daagt Will Smith uit voor een bokswedstrijd

Chris Rock's broer Kenny Rock heeft Will Smith uitgedaagd voor een gevecht.

Chris Rock's broer Kenny Rock heeft Will Smith uitgedaagd voor een gevecht, naar aanleiding van de beroemde vervelende gebeurtenis bij de afgelopen Oscaruitreiking. Bij de 94ste Academy Awards liep Will Smith het podium op, waarna hij Chris Rock heeft geslagen.

Rock presenteerde de Oscar voor beste documentaire, waarbij hij een grap maakte door Jada Pinkett Smiths haarstijl te vergelijken met dat van Demi Moore uit de film G.I. Jane (1997). Terwijl het erop leek dat Smith de grap eerst leuk vond, besloot hij daarna het podium op te komen en hem in zijn gezicht te slaan.

Will Smith
Toen Will Smith terugkeerde naar zijn stoel schreeuwde hij nog boos naar Rock dat hij de naam van zijn vrouw uit zijn mond moest houden. Nog geen uur later ontving de acteur de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol.

De academie ontving veel kritiek voor het feit dat ze Smith niet uit de zaal hebben gehaald. De acteur kreeg begin april wel te horen dat hij voor tien jaar verbannen was, van het virtueel of in persoon langskomen, bij het prestigieuze evenement.

Kenny Rock
Juist toen het drama rondom de situatie rustiger leek te worden, kondigde Chris Rock's broer Kenny aan dat hij Smith uitdaagt voor een gevecht. Kenny Rock heeft recent een overeenkomst ondertekend met Celebrity Boxing oprichter Damon Feldman, en suggereerde dat Smith zijn eerste tegenstander kan zijn.

Dit is wat hij zei toen hij werd gevraagd of zijn broer Chris en Smith met elkaar moeten elkaar: "Nee, dat zouden ze niet moeten doen. Maar ik zou in de ring moeten stappen met Will Smith." Kenny Rock liet ook weten dat hij denkt Smith te kunnen verslaan in een gevecht, waarbij hij zei: "Ja, niet beledigend bedoeld. Ik laat de handen het woord doen."

NieuwsFilm

meest populair