Mads Mikkelsen over nieuwe 'Indiana Jones': "Harrison Ford is echt een beest!"

Mads Mikkelsen over nieuwe 'Indiana Jones': "Harrison Ford is echt een beest!"

De geliefde acteur vindt de 79-jarige icoon geweldig!

Sommige mensen vragen zich af of Harrison Ford er goed aan doet opnieuw terug te keren voor een nieuwe Indiana Jones-film. De geliefde acteur wordt over enkele maanden 80 maar is op dit moment toch druk bezig met de opnames van het nieuwste hoofdstuk van de beroemde franchise. Mads Mikkelsen zegt dat we ons echter geen enkele zorgen hoeven te maken.

Mikkelsen weet hoe het is om in mega-franchises mee te spelen. Zo was de acteur o.a. te zien als de grote Bond-schurk Le Chiffre in Casino Royale en nam hij het stokje over van Johnny Depp als Grindlewald in Fantastic Beasts. Nu laat de acteur zich uit over de kunsten van Ford.

Lof
Tijdens een recent interview werd Mikkelsen gevraagd naar de nieuwe Indiana Jones-film. Het is duidelijk dat Mikkelsen alleen maar respect heeft voor Ford. Zo zegt hij: "Het was de eerste keer dat ik hem ontmoette, maar je merkt meteen dat hij een waanzinnige en krachtige persoon is!"

"Ik heb het dan niet alleen over zijn kunsten als acteur, maar ook fysiek is hij er nog geweldig aan toe. Ik herinner me nog goed de eerste dag van de opnames. We moesten toen 's nachts een scène opnemen en we stopten pas om 5 uur 's morgens. Iedereen was bekaf, maar Harrison stapte gewoon op zijn mountainbike en ging 50 kilometer fietsen! Harrison is echt een beest, maar wel een heel aardig beest!"

Geen zorgen
Steven Spielberg neemt het nieuwe Indiana Jones deel deze keer eens niet voor zijn rekening. Deze eer is nu weggelegd voor James Mangold, bekend van sterk onthaalde films als Logan en Ford v Ferrari.

De nodige fans schrokken echter behoorlijk toen vorig jaar werd gemeld dat Ford gewond was geraakt op de set, maar gelukkig herstelde de acteur snel. Als we Mikkelsen mogen geloven hoeven we ons dan ook geen zorgen te maken, aangezien Ford een onvergetelijk laatste avontuur van zijn Indy wil leveren!

NieuwsFilm

meest populair