'Jurassic World: Dominion' komt met weer een gave TV-trailer

'Jurassic World: Dominion' komt met weer een gave TV-trailer

Jurassic World: Dominion heeft weer nieuwe beelden.

Gisteren vonden de NBA Playoffs plaats. Universal Pictures kwam in het kader daarvan met ene paar toffe nieuwe TV-spots voor Colin Trevorrows Jurassic World: Dominion.

De eerste TV-spot bevat heel wat actie met nieuwe dinosaurussen. De tweede spot is een geinige cross-promotion met ESPN, waarbij we Jeff Goldblum en de Toronto Raptors forward-speler Scottie Barnes zien.

Jurassic World: Dominion-beelden
De langverwachte vervolgfilm pikt de draad vier jaar na de gebeurtenissen in de vorige film in de franchise op. De wereld is compleet veranderd.

Dinosaurussen leven nu naast mensen en wel overal op de hele wereld. Het is aan de cast van zowel de oude, als de nieuwe films, om samen een groot mysterie op te lossen en een enorme bedreiging het hoofd te bieden, die de wereld wel eens vooral altijd zou kunnen verwoesten.

De film doet daarmee ook iets volstrekt nieuws voor de franchise, want tot nu toe speelden de films in de Jurassic-franchise zich eigenlijk allemaal wel af op of rond Isla Nublar en Isla Sorna, waarbij de dinosaurussen praktisch niet (wel een beetje) op het vasteland kwamen.

Dat wordt nu dus volledig anders. Jurassic World: Dominion is in juni in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair