Toch meer Superman voor Henry Cavill en dat in een reboot!?

Toch meer Superman voor Henry Cavill en dat in een reboot!?

Henry Cavill komt mogelijk toch weer terug.

Het gerucht gaat dat Warner Bros. toch een manier heeft gevonden om Henry Cavill terug te laten keren als Superman, in de aankomende reboot van schrijver Ta-Nehisi Coates en producent J.J. Abrams.

Het aankomende script van Coates, dat volgens de geruchten 'bijna' klaar is (wat in Hollywood-termen zoveel kan betekenen als een script dat er over een half jaar ligt), zou ruimte bieden om Cavills Superman terug te laten keren, als de producenten en creatieve bronnen achter het project die route in willen slaan.

Superman keert terug
Dat beweert KC Walsh. "Ik weet dat mensen Superman willen, en wel nu. Maar als dat de prioriteit is, en J.J. en co's script het enige dat ze hebben is, dan weet je ook dat ze een manier zullen vinden om dat met Cavill en ook zonder Cavill te laten slagen."

Coates werd in februari 2021 ingehuurd om een nieuwe Superman-film te schrijven. Abrams produceert de film onder zijn label Bad Robot.

Eerder hoorden we dat het script zich focust op een zwarte incarnatie van de man van staal. Fans geloofden dat we Val Zod zouden zien, de Superman van Earth-2, maar in mei 2021 leerden we via een officieel statement dat we Kal-El zouden volgen, waarbij de protagonist van planeet Krypton komt en naar de Aarde reist.

Wanneer de film in de bioscoop te zien is, weten we nog niet.

NieuwsFilm

meest populair