Acteur uit populaire Netflix-serie met de dood bedreigd na posten foto met zusje

Acteur uit populaire Netflix-serie met de dood bedreigd na posten foto met zusje

Idioter moet het niet worden.

Er zitten ook hele lelijke kanten aan het beroemd zijn. Dat ondervond ook acteur Chase Stokes, bekend van de Netflix-serie Outer Banks, toen hij onlangs een foto met zijn zus plaatste op Instagram. Hij werd hierna bedreigd met de dood.

Het lijkt erop dat Chase Stokes (29) voorlopig even een pauze neemt van social media. De hunk is helemaal klaar met alle negativiteit. Recente doodsbedreigingen naar aanleiding van een foto met zijn zus Riley vormden de druppel.

Zeer ontdaan
"Het feit dat ik nog geeneens een foto kan delen met mijn jongere zus zonder doodsbedreigingen te ontvangen is gewoon absurd", schrijft Stokes in een statement op Instagram. "Doe even normaal".

De acteur is duidelijk zeer ontdaan. "Mijn familie komt voor mij altijd op de eerste plaats. Als je m'n zusje niet kent en alsnog het gore lef hebt om me vreselijke berichten te sturen, ontvolg me dan alsjeblieft".

Verwarring?
Vermoedelijk dachten de fans dat Riley zijn vriendin was. Mannelijke sterren krijgen vaak boze reacties wanneer zij met hun vriendin naar buiten treden. De droom van veel tienermeisjes, die graag met hun idool samen willen zijn, spat dan immers uiteen.



NieuwsFilm

meest populair