Spider-Man van Tobey Maguire zat 13 jaar geleden al bijna in het MCU

Oud nieuws misschien, maar wel een leuk detail.

De Spider-Man van Tobey Maguire was in de '00 in drie films te zien, geregisseerd door Sam Raimi. Nu blijkt dat Marvel Studios de acteur al in het begin van het Marvel Cinematic Universe (MCU) een cameo wilde geven.

Uit een interview uit 2008 met MTV.com (via Screenrant) blijkt dat regisseur Louis Leterrier er alles aan deed om Maguire een cameo te laten spelen in zijn The Incredible Hulk, de tweede film in het MCU.

Peter Parker in The Incredible Hulk
In The Incredible Hulk moest de Peter Parker van Maguire te zien zijn als Bruce Banner (Edward Norton) naar de campus van Columbia University gaat om Samuel Sterns te ontmoeten, aan het einde van de film.

Het bleek dat Sony Pictures niet aan de cameo wilde meewerken. Mocht de cameo wél door zijn gegaan, dan had de Peter Parker van Maguire dus geleefd in het MCU zoals we dat de afgelopen jaren voorgeschoteld hebben gekregen.

Ergens is het dus maar goed dat die cameo niet is doorgegaan. Want hoe had Tom Holland dan Spider-Man kunnen worden in het MCU? Het had in ieder geval allemaal veel anders gelopen.

NieuwsFilm

meest populair