3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a.
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. De onervaren majoor William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Hierdoor komt hij steeds in hetzelfde gevecht terecht. Samen met supersoldate Rita Vrataski probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a.
De twaalfjarige Cole heeft als enige van zijn klas nog een oppas en wordt daar flink mee gepest. Zijn oppas heet Bee en is bijzonder knap. Wanneer hij 's avonds stiekem uit bed gaat om naar haar te gluren, ontdekt hij dat Bee deel uitmaakt van een satanische sekte. En deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.

Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a.
Agent Teddy Daniels, die wordt geplaagd door verontrustende visioenen, vertrekt samen met zijn nieuwe partner Chuck Aule naar een psychiatrisch ziekenhuis dat is gevestigd op een afgelegen eiland. Ze onderzoeken de zaak van een verdwenen patiënte. De twee stuiten echter al snel op een web van leugens.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair