Marvel Studios kantoor van Kevin Feige bevat deze leuke Marvel memorabilia

Marvel Studios kantoor van Kevin Feige bevat deze leuke Marvel memorabilia

Kevin Feige heeft een paar mooie leuke stukken uit Iron Man (2008) in zijn kantoor.

Het kantoor van Marvel Studios baas Kevin Feige bevat enkele mooie en leuke Iron Man memorabilia. Robert Downey Jr. en regisseur Jon Favreau begonnen met de eerste Iron Man film het Marvel Cinematic Universe in 2008.

Het oorspronkelijke verhaal van de superheld werkte als de bouwstenen voor een verbonden filmuniversum, die alleen maar grotere hoogtes heeft bereikt sindsdien. Het is daarom ook geen wonder dat Feige een zwak voor de superhelden film heeft.

MCU
Marvel besloot in de jaren 2000 hun eigen films te gaan financieren zodat ze creatief in controle over hun filmprojecten konden blijven. Hiervoor moesten ze samenwerken met studio's als 20th Century Fox (nu bekend als 20th Century Studios) en Sony voor eigendommen als de X-Men en Spider-Man.

Het besluit om het MCU te starten met een film over de superheld Iron Man, zorgde voor veel verbazing. Iron Man werd beschouwd als een superheld die bijna geen (h-)erkenning had buiten de stripboeken, maar alsnog maakten ze de film die het grote succes van het MCU wist te starten.

Kevin Feige
Feige heeft veel waardering voor Iron Man en wat hij betekent voor het MCU. Disneys hoofd van marketing Asad Ayaz heeft recent een foto van Feige's kantoor gedeeld, waarop onder andere een regisseursstoel met Feige's naam erop staat.

Daarnaast hangt er ook een Infinity Saga hoodie in zijn kantoor. De opmerkelijkste onderdelen van zijn kantoor zijn twee Iron Man onderdelen, waarvan een het masker van de superheld is.

Iron Man
Er waren veel aspecten die fout hadden kunnen gaan bij het maken van een Iron Man film. Als Iron Man geflopt zou zijn, dan zouden Feige's plannen, voor het bouwen van een verbonden superhelden filmuniversum, verloren zijn gegaan.

Om deze reden is het ook begrijpelijk dat Feige een zwak heeft voor Iron Man en deze eerste MCU-film. Bekijk de foto van Kevin Feige's kantoor via deze link.

NieuwsFilm

meest populair