Zie hier de keiharde en brute red band-trailer van 'The Northman'

Zie hier de keiharde en brute red band-trailer van 'The Northman'

Wees niet bang voor bloed!

De nieuwe film van Robert Eggers is tot nu toe ijzersterk onthaald. De regisseur wist al hoge ogen te gooien met The Witch en The Lighthouse, maar het lijkt erop dat The Northman het nog gaat beter gaat doen. Hoor jij echter nog steeds bij degenen die nog niet overtuigd zijn? Kijk dan de onderstaande trailer!

In het heroïsche actie-epos volgen we een jonge Vikingprins (fantastisch neergezet door Alexander Skarsgard), die na de moord op zijn vader nog maar een enkel doel heeft: wraak. Hij gaat hiervoor erg ver en laat zich door niemand en niets tegenhouden.

Keihard
Dat wordt wel weer duidelijk gemaakt met de laatste keiharde 'Red Band' trailer. Grappig genoeg kwam er recentelijk nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin stond dat de studio achter de film, Focus Features, ook het jonge publiek naar de cinema wil krijgen door middel van een slimme marketingcampagne.

Je zou toch echter denken dat de film veel te bruut is voor kinderen en dat lijkt toch ook wel het geval te zijn als je de onderstaande beelden bekijkt.



NieuwsFilm

meest populair