'The Flash'-hoofdrolspeler Ezra Miller opnieuw in de boeien geslagen

'The Flash'-hoofdrolspeler Ezra Miller opnieuw in de boeien geslagen

Komt er een einde aan de carrière van The Flash acteur Ezra Miller?

[b]Na meerdere arrestatierapporten in de afgelopen weken, is The Flash acteur Ezra Miller naar verluidt opnieuw gearresteerd in Hawaï. Miller was een van de eerste castleden die door Warner Bros. werd gecast voor de Justice League in het DC Extended Universe (DCEU).[/b[]

Door meerdere incidenten die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden, is het niet gek om je af te vragen op Millers carrière nu op het spel zal staan. Op zondag 27 maart werd de acteur gearresteerd bij de lokale politie in Hawaï voor wanordelijk gedrag en intimidatie.

Straatverbod
Miller zou geïrriteerd zijn geraakt door bezoekers die karaoke zongen, en daarnaast viel hij een 32-jarige man aan die aan het darten was. Miller kreeg ook een straatverbod opgelegd door een Hawaïaans echtpaar nadat hij in hun appartement had ingebroken.

De acteur had dit Hawaïaans echtpaar naar verluidt ook bedreigd te vermoorden en bestolen van verschillende voorwerpen. Het straatverbod werd door het echtpaar op 12 april 2022 ingetrokken.

Nieuwe arrestatie
De acteur heeft meerdere hoorzittingen bijgewoond, maar nu is Miller weer in contact gekomen met de lokale ordehandhaving. Volgens Hawaii News Now was Miller afgelopen dinsdagochtend opnieuw gearresteerd door de politie, waarbij KITV Island News toevoegde dat de acteur gearresteerd was als gevolg van een klacht voor tweedegraads geweldpleging.

De Hawaïaanse politieafdeling bevestigde dit nieuws, waarbij ze details gaven over Millers arrestatie. De acteur werd gevraagd een privéfeest te verlaten waarna Miller een stoel gooide tegen een 26-jarige vrouw - wat zorgde voor een verwonding.

Warner Bros.
Miller en zijn vertegenwoordigers hebben nog niet gereageerd op het nieuws van zijn arrestaties. Er zijn verhalen rondgegaan dat Warner Bros. en DC Films een spoedvergadering hadden gehouden om de toekomst van Miller bij hun grote franchises te bespreken.

Warner Bros. heeft laten weten dat deze spoedvergadering er niet is geweest, maar verder spraken ze zich niet uit over de situatie. Het is daarom voor nu nog onduidelijk hoe de toekomst van Miller als acteur eruit ziet, waarbij we ook niet weten of hij in grote franchises als Fantastic Beasts en het DCEU zal blijven.



NieuwsFilm

meest populair