Will Smith en Jada zoeken naar 'diepe genezing' na Oscar-klap

Will Smith en Jada zoeken naar 'diepe genezing' na Oscar-klap

Het koppel lijkt het incident te willen verwerken.

Afgelopen maand zorgde acteur Will Smith voor redelijk wat rumoer toen hij komiek Chris Rock een klap gaf bij de afgelopen Oscaruitreiking. Dit deed de acteur omdat Rock een grap maakte over Smith's vrouw Jada Pinkett-Smith.

Op Jada's talkshow Red Table Talk heeft de familie Smith een boodschap achtergelaten over het schandaal. Jada host deze talkshow samen met haar dochter Willow Smith en haar eigen moeder Adrienne Banfield Norris.

Diepe genezing
Aan het begin van de aflevering verscheen de volgende tekst: "Gezien alles wat er de afgelopen weken is gebeurd, is de familie Smith gericht op diepe genezing".

Verder kwam er ook het volgende te staan: "Sommige van de ontdekkingen rond onze genezing zullen aan tafel gedeeld worden als het de juiste tijd daarvoor is. Tot die tijd zal de tafel zich blijven aanbieden aan krachtige, inspirerende en helende getuigenissen zoals die van onze ongelooflijk indrukwekkende eerste gast." Er wordt ingeschat dat de aflevering van deze week, met gast Janelle Monae, is opgenomen voor de Oscaruitreiking van 27 maart 2022.

Will Smith
Acteur Will Smith was voor zijn rol in King Richard genomineerd voor een Oscar. Deze prestigieuze prijs won de acteur eindelijk ook.

Daarvoor vond het incident plaats toen Chris Rock op het podium stond om een prijs te presenteren. De komiek maakte de grap: "Jada, hou van je. G.I. Jane 2, ik kan niet wachten om het te zien", waar Will Smith in eerste instantie wel om kon lachen.

Klap
Dit veranderde snel toen de acteur beledigd keek en het podium opkwam. De acteur sloeg daarna Rock in zijn gezicht en liep terug naar zijn stoel.

Vanuit zijn stoel schreeuwde Smith vloekend dat Rock de naam van zijn vrouw uit zijn mond moest houden. Sinds het incident heeft de acteur zich teruggetrokken uit de Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, en niet lang daarna verbande de Academy de acteur van de ceremonie voor tien jaar.

NieuwsFilm

meest populair