Bijna keerde dit castlid niet terug voor 'Fast & Furious 10'

Bijna keerde dit castlid niet terug voor 'Fast & Furious 10'

Jordana Brewster had even geen plek in het script.

Vin Diesel moest flink op de rem trappen bij Fast & Furious 10. Een vroege versie van de film miste namelijk een van de leden van de Fast-familie.

Nadat acteur Diesel de productiestart van deze vervolgfilm aankondigde (die officieel Fast X als titel heeft), onthulde hij op Instagram dat Mia Toretto, de zus van Diesels Dominic Toretto, ontbrak in het script. Dat terwijl actrice Jordana Brewster al in de eerste film te zien was, een rol die ze in 2021 voor het laatst speelde.

Fast X-verandering
"Toen het script van F10 binnenkwam, zat Mia Toretto daar niet in. Iemand aan wie ik het broederschap van Dom en Brian toewees," schreef Diesel op Instagram. Daarmee verwees hij naar de echtgenoot van Mia, voormalig agent Brian O'Conner. "Ik was zo teleurgesteld dat ik niet zou kunnen zien hoe ik dit voort zou kunnen zetten."

Na de dood van acteur Paul Walker tijdens de opnames van Furious 7 in 2013, werd onthuld dat ouders Brian en Mia gestopt waren met hun leven in criminaliteit. Maar gelukkig keerde actrice Brewster later nog terug voor een zaak die te maken had met de lang geleden verloren broer Jakob Toretto.

Inmiddels is wel zeker dat Brewster terug keert in de film. Dat doet ze samen met heel wat andere oudgedienden!

NieuwsFilm

meest populair