Aaron Taylor Johnson is behoorlijk stevig als Spider-Man schurk in 'Kraven The Hunter'!

Aaron Taylor Johnson is behoorlijk stevig als Spider-Man schurk in 'Kraven The Hunter'!

De acteur werd in Londen gespot.

Aaron Taylor Johnson wist enige tijd geleden de rol van Kraven te bemachtigen. Nu zijn hieronder de eerste foto's te zien van de acteur als het bekende personage.

Kraven The Hunter werd in 1964 bedacht door Stan Lee en Steve Ditko. Het personage is een Russische immigrant, die Spider-Man wil verslaan om zijn waarde als jager op 'groot wild' te bewijzen. De rol ging naar Johnson en heel erg gek is dit niet.

Ervaring
De acteur wist al eerder hoge ogen te gooien als de schurk in Nocturnal Animals, maar heeft ook de nodige ervaring wanneer het aankomt op het spelen van een stripboekrol. Zo was hij te zien in de twee Kick-Ass-films en kroop hij in de huid van Quicksilver in Avengers: Age of Ultron.

Nu werkt Johnson dus met Sony, die de laatste jaren behoorlijk wat films maken rondom bekende Spider-Man schurken. Denk bijvoorbeeld maar aan de twee Venom-films en de recente Morbius. Er is dus een kans dat Johnson terugkeert naar het MCU, maar dan deze keer als villain.

Project
Kraven The Hunter wordt geregisseerd door J.C. Chandor (o.a. bekend van Triple Frontier). Buiten Johnson zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Russell Crowe, Alessandro Nivola, Ariana DeBose, Christopher Abbott, Levi Miller en Fred Hechinger. Laatstgenoemde speelt een andere Spider-Man schurk, namelijk The Chameleon, eveneens de halfbroer van Kraven.

Op dit moment zijn de opnames van Kraven in volle gang en worden de cast en crew wel vaker gespot. Nu was het weer raak. Johnson was in Londen voor een belangrijke actiescene en een paar kiekjes zijn nu gedeeld van de acteur. Het is duidelijk te zien dat hij behoorlijk stevig is. Ook draagt hij de iconische tandhalsketting, een van de handelsmerken van Kraven. Bekijk de foto's hieronder.



NieuwsFilm

meest populair