'Jurassic World' had compleet anders kunnen zijn zonder Chris Pratt

'Jurassic World' had compleet anders kunnen zijn zonder Chris Pratt

Josh Brolin kreeg de rol aangeboden.

De Jurassic World-trilogie had er heel anders uit kunnen zien. Acteur Josh Brolin onthult namelijk dat hij de rol van Owen Grady afwees in Jurassic World uit 2015.

Josh Brolin is een van die acteurs die het enorm druk heeft op dit moment. Maar hij wees ook heel wat rollen af, waaronder die van Batman toen Zack Snyder hem de rol aanbood, en die van Owen Grady in Jurassic World.

Jurassic World afwijzen
"Jurassic World, met alle respect voor Steven [Spielberg], kon ik mij niet voorstellen te gaan doen," aldus Brolin tegenover Happy Sad Confused.

"Ik kon mij niet inbeelden dat ik die vet was. En ik ben heel, heel blij met mijn keuze, want als je ziet wat Chris [Pratt] ermee doet, zie je dat hij de juiste man voor de rol is."

Brolin ging door: "Toen ik Chris zag in Guardians of the Galaxy, kende ik hem al een beetje, maar dacht ik: 'Wat!?' Ik bedoel, dat dachten we allemaal. Ik weet nog dat ik het een beetje met schaamrood op mijn wangen tegen hem zei op een feestje en zei: 'Dude, what the fuck?' Want ik kan er heel opgewonden van worden als andere mensen het goed doen, het hoeft niet alleen mij te treffen. Dus ik wist toen dat hij het beter kon doen dan ik in die rol."

Chris Pratt zie je later dit jaar nog in Jurassic World: Dominion.

NieuwsFilm

meest populair