Liam Neeson ziet terugkeer als duister personage wel zitten

Liam Neeson ziet terugkeer als duister personage wel zitten

Zou Neeson echt meewerken aan een vervolg op Darkman?

In 1990 was acteur Liam Neeson nog niet de bekendste acteur. In dat jaar was hij te zien in de film Darkman van regisseur Sam Raimi (Drag Me to Hell, Spider-Man). Zou de nu zo bekende acteur zin hebben het duistere personage nog een keer te spelen?

Tijdens een recent gesprek met Comicbook.com werd Neeson gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn om terug te keren voor een Darkman-vervolg. De actieheld reageerde positief.

"Dat is een goede vraag. Ik zou heel graag het script willen lezen. Heel graag," aldus Neeson die dus wel oren heeft om het personage Peyton Westlake nog een keer te spelen.

Darkman uit 1990
In het origineel wordt een wetenschapper aangevallen door misdadigers. Ze blazen zijn laboratorium op met hem erin. Hij overleeft de klap, maar is ernstig misvormd. Een arts verwijdert zijn zenuwen waardoor hij de pijn niet voelt. Met behulp van een synthetische huid, waaraan hij werkte, kan hij wraak nemen.

In 1990 werd de film sterk ontvangen en met een budget van $14 miljoen werd er wereldwijd bijna $50 miljoen opgehaald. Er verschenen twee matige direct-to-video vervolgen, zonder Neeson. Check hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair