Will Smith verschijnt voor het eerst na Oscars weer in het openbaar... aan de andere kant van de wereld

De acteur poseerde gretig met fans.

FilmTotaal 24 april 2022 14:42 in Celebrity
Will Smith heeft zich voor het eerst sinds de veelbesproken Oscar-ceremonie weer laten zien in het openbaar. Uit foto's van fans blijkt dat de acteur momenteel in India is.

Op 27 maart werd zowel een hoogte- als dieptepunt toegevoegd aan de carrière van Will Smith. Hij won die dag zijn eerste Oscar voor zijn rol in King Richard, maar wat vooral is bijgebleven is de klap die hij even daarvoor uitdeelde aan presentator Chris Rock.

Dat deed hij naar aanleiding van een grap die de komediant had gemaakt over het haar van Jada Pinkett Smith (de actrice lijdt aan alopecia; een ziekte die haaruitval tot gevolg kan hebben).

Teruggetrokken
Sinds dat incident is er veel gebeurd. De hele wereld had een mening over zijn actie. Smith bood enkele dagen na het voorval zijn excuses aan, maar dat weerhield de organisatie achter de Oscars er niet van hem de komende tien jaar te verbannen.

Het is dan ook niet vreemd dat Smith zich de afgelopen weken niet in het openbaar heeft laten zien. Tot nu dus.

India
De Hollywoodster is deze week in India gespot. Dit is de eerste keer dat Smith in het openbaar is verschenen na de Oscars. Waarom hij daar is, is niet bekend.

Wel weten we dat de acteur gretig heeft geposeerd met fans, zo blijkt uit foto's die op het internet zijn verschenen waarop Smith met een brede glimlach te zien is.

Je kunt eventueel hier een van de foto's bewonderen.

NieuwsFilm