Gelekte 'Oppenheimer'-beelden onthullen castlid in Christopher Nolans nieuwste

Gelekte 'Oppenheimer'-beelden onthullen castlid in Christopher Nolans nieuwste

Christopher Nolan is bezig met z'n nieuwste film.

Regisseur Christopher Nolan werkt momenteel druk aan zijn nieuwe film, Oppenheimer. Die ziet er bijzonder uit, want er worden steeds meer grote sterren toegevoegd aan de cast, lijkt het wel.

Opvallend genoeg blijkt vandaag dat Oppenheimer een hoofdrol heeft voor een van de twee Affleck-broers. Casey Affleck blijkt een van de hoofdrollen te krijgen!

Nieuwe setfoto's
De site The Daily Mail wist foto's vanaf de filmset te maken. Die kunnen we wegens copyright niet laten zien op onze site, maar we kunnen wel zeggen dat Casey Affleck onderdeel blijkt te zijn van de film.

We leren intussen steeds meer over de film Oppenheimer. Zo blijkt dat acteur Cillian Murphy inderdaad de hoofdrol speelt. Maar ook dat in de film hij ook te zien is met heel wat make up op, en met andere kapsels. Dat lijkt allemaal indicatief te zijn voor een film die door de tijd springt en echt een biopic wordt.

Oppenheimer is gebaseerd op het boek American Prometheus. Dat is een biografie die helemaal draait om het leven van de man die de atoombom wist uit te vinden.

Volgend jaar draait de film Oppenheimer in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair