Je gaat keihard schrikken van 'Doctor Strange 2'

Je gaat keihard schrikken van 'Doctor Strange 2'

Elizabeth Olsen belooft angstaanjagende momenten.

Actrice Elizabeth Olsen speelt een van de hoofdrollen in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Zij stelt dat in de film er heel wat schrikmomenten in zitten, precies zoals we eigenlijk inmiddels wel gewend zijn van regisseur Sam Raimi.

"Sam Raimi staat inmiddels wel bekend om zijn terroriserende bioscoopervaring," vertelde Olsen tijdens een interview in het kader van de naderende release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
"Hij bouwt zoveel mogelijk spanning op als maar kan voor het publiek. Zodat ze helemaal klaar zijn voor dat enorme schrikmoment," aldus Olsen.

Die opmerkingen zijn daarmee helemaal in lijn met eerdere statements van Marvel-baas Kevin Feige, die vertelde met zijn studio echt zijn best te hebben gedaan om Raimi zijn eigen film te laten maken met Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is nu duidelijk echt een horrorfilm, meer dan welke andere Marvel Studios-film tot nu toe.

Volgens Kevin Feige is het trouwens geen traditionele horrorfilm, maar wel een film die "een grote MCU-film met enge momenten erin" wordt.

NieuwsFilm

meest populair