Jennifer Lopez straalt in luchtige rode jurk tijdens huizenjacht

De zangeres was dit weekend op huizenjacht met haar verloofde Ben Affleck.

FilmTotaal 25 april 2022 12:42 in Celebrity
Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben hun ultieme liefdesnest nog altijd niet gevonden. De smoorverliefde sterren zijn dan ook druk op huizenjacht. Dit weekend werden ze onder meer gespot in - hoe kan het ook anders - Beverly Hills.

Lopez en Affleck hebben zondag meerdere plekken in Los Angeles bezocht in hun zoektocht naar een nieuwe woning. De smoorverliefde sterren zijn vanzelfsprekend op zoek naar een villa die van alle luxe is voorzien.

Het is dan ook geen verrassing dat ze alleen kijken in de duurste buurten. Lopez en Affleck hebben er specifiek drie op het oog: Bel Air, Beverly Hills en Hidden Hills.

Voor deze dag droeg Lopez een mooie rode jurk. Affleck had zich lekker simpel gekleed. De twee probeerden redelijk onopvallend te blijven terwijl ze rondreden door Los Angeles en hier en daar uitstapten om een huis te bezichtigen, maar dat is dus volkomen mislukt.Nieuwe ronde
Lopez en Affleck zijn sinds mei vorig jaar samen - zeventien jaar nadat ze hun eerdere verloving afbraken. Inmiddels hebben de twee zich opnieuw verloofd. Wanneer ze precies in het huwelijksbootje willen stappen, is nog niet bekend.

Benieuwd naar de foto's? Je kunt deze eventueel hier bekijken.

NieuwsFilm