Is dit de verklaring voor een 'Justice League'-plotgat?

Ray Porter weet het wel.

De acteur die Darkseid speelde in Zack Snyder's Justice League onthult waarom het personage vergeten was waar de Aarde lag in het DCEU.

Er is inmiddels meer dan een jaar verstreken sinds de release van Zack Snyder's Justice League, een film waarvan velen niet meer gedacht hadden dat ze hem ooit zouden zien. De vier uur durende film bracht de oorspronkelijke visie van Zack Snyder tot leven en verenigde onder meer de Martian Manhunter, Deathstroke en de Joker.

Zack Snyder's Justice League
Een van de meest opvallende elementen was ook de toevoeging van Darkseid, die uit de bioscoopfilm gehaald was. De Aarde was de grote locatie waar hij verslagen werd en ook de plek van de Anti-Life Equation, waar hij zo hard naar op zoek was.

Maar hoe kon Darkseid die locatie nou vergeten? Daar vertelde acteur Ray Porter over:

"Overweeg het feit dat hij honderdduizenden werelden tot stof heeft veranderd. Het was ook zo lang geleden dat hij de Equation vond, en daarna werd het van hem afgenomen in de strijd en wilde hij hem altijd opnieuw vinden. We hebben het over duizenden jaren, vele planeten, universa en mogelijke Aardes. Uxas, de persoon die later Darkseid zou worden, is ook enorm veranderd in die tijdspanne. Dus voor iemand wiens kennis zo groot is, is het moeilijk te onthouden dat deze ene Aarde het is. En dan is het Steppenwolf, van alle mensen, die hem hierover benadert."

NieuwsFilm

meest populair