Algemeen

Hoofdrolspelers Transformers

door FilmTotaal op 14.05.2007 om 11:17 in Algemeen
Van Michael Bays officiciële site, een reeks goede beelden van de Transformers-robots. Hier iets groter, en voor de liefhebbers hier nog een blik achter de schermen.


35 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

the rainking

Avatar

Ik vind het er echt beroerd uitzien....

Dit heeft toch zo goed als niks meer te meken met de orginele Transformers?!

Random

Avatar

Grappig voor een game, maar om hier nou voor naar de bios te gaan :Z

ASHWIN102

Avatar

Dit is echt erg. Bij de transformers tekenfilm hadden de robots nog enige diepgang, ik denk dat je dat hier niet hoeft te verwachten. :(

MikeyMo

Avatar

Die lichamen zijn nog wel te verklaren, ik vind alleen alle gezicht zo uitdrukkingsloos...

Minority_freak

Avatar

MikeyMo "Die lichamen zijn nog wel te verklaren, ik vind alleen alle gezicht zo uitdrukkingsloos..."
Het zijn dan ook machines... O+

Minority_freak

Avatar

ASHWIN102 "Dit is echt erg. Bij de transformers tekenfilm hadden de robots nog enige diepgang, ik denk dat je dat hier niet hoeft te verwachten. :("
Yeah right. Déze Transformers zien er tenminste uit alsof ze uit mechanica en elektronica zijn vervaardigd. Jou eighties-cartoons daarentegen zagen eruit als aan-elkaar-geplakte legoblokjes. Daar is niets mis mee, want dat wérkt als cartoon... maar als je hier een live action film van maakt, dan wordt veronderstelt dat je net íets meer realisme en complexititeit aan de dag legt. En dat is precies wat regisseur Bay heeft gedaan... Ik geef toe, het ziet er allemaal minder herkenbaar uit, maar dat laat niets af van de kwaliteit van deze film denk ik. Afwachten jongens!

akketa

Avatar

Een film te maken in de stijl van de serie is (nu) niet te betalen. De kosten zouden uit de pan rijzen als ze alles vanuit het oogpunt van de robots zouden maken met de mens op een paar bijrollen. Realistisch is dat nu nog niet te realiseren of je moet mensen in pakken stoppen. Dan krijg je net zo'n robotgevecht als in Mighty Morphin' Power Rangers en dat willen we al helemaal niet.

Over tien jaar is misschien de techniek zo ontwikkeld dat Transformers op jullie manier gerealiseerd kan worden, maar dan wordt het art-work in mijn ogen echt niet meer naar de ouderwetse blokken veranderd.

Moet wel zeggen dat je moet zoeken naar een hoofd of iets wat er op lijkt. Denk dat OP er nog het beste mee wegkomt.

Op naar 5 juli.

bee

Avatar

Het is wel even wennen maar het ziet er niet verkeerd uit, ik had liever ook de oude transformers gezien. Het is gewoon in een modern jasje gestoken en kan allemaal goed uitpakken. O+

@ Minority_freak
Helemaal met je eens... Het zegt nog niets over de film. afwachten inderdaad!!!

ASHWIN102

Avatar

Het probleem wat je daarmee gaat krijgen is dat de film straks meer over de mensen zal gaan dan over de robots en dat zou zonde zijn.

Maar goed, Schwarzenegger speelde in T2 ook een robot zonder gevoel en dat deed hij nog goed ook, het is inderdaad afwachten.

spacey

Avatar

Na het lezen van de titel hoopte ik eigenlijk op Megan Fox, maar helaas :E

Darthmar

Avatar

Ik zal toch echt moeten wennen aan die rare vormen.

akketa

Avatar

ASHWIN102 "Het probleem wat je daarmee gaat krijgen is dat de film straks meer over de mensen zal gaan dan over de robots en dat zou zonde zijn.

Maar goed, Schwarzenegger speelde in T2 ook een robot zonder gevoel en dat deed hij nog goed ook, het is inderdaad afwachten."


Deze film gáát ook meer over de mensen dan over de robots. Ik denk dat deze misschien maar maximaal 40% beeldmateriaal krijgen.

Feoreunn

Avatar

Hilarisch :P

Papigiulio

Avatar

Ze zijn echt VET gemaakt! Moet je eens inzien hoeveel werk voor die CG gasten dit is en dat allee animaties ook nog moeten kloppen. Damn echt respect! Vind alleen die 4de beetje magertjes :p

shellghost

Avatar

Er is gezegt dat het op de G1 Transformers zou lijken.
Dit lijkt nergens naar, maar dan ook nergens naar.
Die transformer op het vierde plaatje lijkt zo gejat te zijn uit een Star Wars film en dan met name uit het leger van de Empire.
Ben trouwens nog wel benieuwd of de Ark nog te zien krijgen...

merijnsa

Avatar

Minority_freak "Yeah right. Déze Transformers zien er tenminste uit alsof ze uit mechanica en elektronica zijn vervaardigd. Jou eighties-cartoons daarentegen zagen eruit als aan-elkaar-geplakte legoblokjes. Daar is niets mis mee, want dat wérkt als cartoon... maar als je hier een live action film van maakt, dan wordt veronderstelt dat je net íets meer realisme en complexititeit aan de dag legt. En dat is precies wat regisseur Bay heeft gedaan... Ik geef toe, het ziet er allemaal minder herkenbaar uit, maar dat laat niets af van de kwaliteit van deze film denk ik. Afwachten jongens!"


Helemaal mee eens! Legoblokjes zouden echt nergens op slaan :|

silaz

Avatar

ZIET ER GAAF UIT .T+)

M1r4

Avatar

Wat een afgrijselijk lelijke misbaksels!
Ik blijf ver van de bioscoop vandaan..

R3puls3

Avatar

Pfff... wat een zeikerds zijn sommigen toch hier...

Het ziet er gewoon erg goed uit! Smiley face

Darthmar

Avatar

Hoe in hemelsnaam moeten die vreemde gedrochten in gestroomlijne voertuigen veranderen? Dat was de gein van G1 je kon zien aan de robotvorm waarin een transformer vermoedelijk kon veranderen en het was speelgoed natuurlijk dat moest kunnen veranderen van voertuig naar robot en vica verse . Ik had wel verwacht dat ze wat gemoderniseerd zouden worden maar dit is belachelijk. Dit is geen transformers dit is iets nieuws waar ze voor naamsbekendheid Transformers op hebben geplakt.

MrMister

Avatar

En dan man, kijk gewoon die fucking film en geniet :+

Michaell

Avatar

Ze zien er echt uit als hopen schroot zeg.

Mr. Cinema

Avatar

Superstrak hoor.. volgens mij word die film echt wel goed. En voor al die wijsneuzen. Het is niet de 80s cartoon, maar een reallife film, dus niet huilen voor je geslagen word.

jazzthieve

Avatar

the rainking "Ik vind het er echt beroerd uitzien....

Dit heeft toch zo goed als niks meer te meken met de orginele Transformers?!"


Jou kan ik Power Rangers aanraden, dat zal je misschien meer aanspreken want die robots benaderen nog het best de tekenfilm, anders ga je maar ergens zeiken over je tekenfilm.

Soldier

Avatar

akketa "Een film te maken in de stijl van de serie is (nu) niet te betalen. De kosten zouden uit de pan rijzen als ze alles vanuit het oogpunt van de robots zouden maken met de mens op een paar bijrollen. Realistisch is dat nu nog niet te realiseren of je moet mensen in pakken stoppen. Dan krijg je net zo'n robotgevecht als in Mighty Morphin' Power Rangers en dat willen we al helemaal niet.

Over tien jaar is misschien de techniek zo ontwikkeld dat Transformers op jullie manier gerealiseerd kan worden, maar dan wordt het art-work in mijn ogen echt niet meer naar de ouderwetse blokken veranderd.

Moet wel zeggen dat je moet zoeken naar een hoofd of iets wat er op lijkt. Denk dat OP er nog het beste mee wegkomt.

Op naar 5 juli."


wat is jouw bron

ON-topic: het lijkt erop dat ze teveel extra's aan de robot hebben toegevoegd wat hem niet geweldiger maakt
maar het juist belachelijk maakt.

Mr. Cinema

Avatar

Het maakt ze JUIST realistischer ( voor zover een robot die in auto/vliegtuig dingen transformeert realistisch kan zijn. In de cartoon waren het een paar stukken die ff omdraaien en voilá. Maar kzag een clip.. waarin een F-16 onder een brug doorvlieg, looping maakt en verandert in een transformer, ging allemaal heel snel maar kzag wel duidelijk dat echt ALLES bewoog. Dus dat doen ze goed. Maar sowieso moeten we leren niet naar alles te kijken zoals het in de cartoon was.

Puts

Avatar

Is die 2e ... Jazz? wow te gek... het moet hem wel zijn met die visor.
Ben daarintegen wel weer benieuwd wie die 4e is. vind dit de de enige die er niet uitziet. Moet daar wel bij zeggen dat ik niet weet waar die in verrandert. kortom afwachten! ben wel benieuwd.

Ravaged

Avatar

Hmmm. Ik vind het er niet slecht uitzien, maar ook niet bijzonder goed. Ik mis ook de herkenbaarheid van de auto's. Ze hadden die Citroen reclame moeten bekijken. Is duidelijk een robot, maar ook duidelijk die auto.

Hoorde gerucht dat Bumblebee geen VW Beetle meer wordt... Dat zou wel behoorlijk schaamteloos zijn.

Verder blijf ik gewoon afwachten. No expectations.

vmacaay

Avatar

Nos·tal·gie (de ~ (v.))
1 verlangen naar dat wat geweest is

Het is makkelijk oordelen over een film die nog niet uit is. Gewoon je mening baseren op wat shots en voila je bent klaar. Misschien zijn die overige 100 shots wel de moeite waard? Waar kan je nu je mening op baseren?

Het voldoet misschien niet aan jou verwachtingen maar misschien is ligt dat meer aan jou verwachtingspatroon, dan aan het doen en laten van meneer Bay.

vmacaay

Avatar

Ravaged "

Hoorde gerucht dat Bumblebee geen VW Beetle meer wordt... Dat zou wel behoorlijk schaamteloos zijn.

Verder blijf ik gewoon afwachten. No expectations."


Bumblebee is volgens mij een doge cammero (hoe je het ook schrijft)

edit/
het is Chevrolet Camaro

Ravaged

Avatar

vmacaay "Bumblebee is volgens mij een doge cammero (hoe je het ook schrijft)

edit/
het is Chevrolet Camaro"Ugh... da's behoorlijk verschil in stijl. Van een echte burger auto naar een macho sportkar. Meh.

Lastwish

Avatar

Ziet er allemaal best okey uit. Alleen heb ik er niet veel vertrouwen in dat deze robots zullen werken in de film. Meestal krijg je ze toch niet zo duidelijk te zien zoals hier...

Moviemagic

Avatar

Ben nu ik de uiterlijk zie ook benieuwd naar de stemmen en hoe die gaan klinken. Ondanks dat ze niet erg lijken op de oude serie kijk ik er wel enorm naar uit.

Darthmar

Avatar

Moviemagic "Ben nu ik de uiterlijk zie ook benieuwd naar de stemmen en hoe die gaan klinken. Ondanks dat ze niet erg lijken op de oude serie kijk ik er wel enorm naar uit."


De stem van OP is dezelfde als in de serie!
Ik geef graag commentaar op de vorm maar ik ga hem zeker kijken. Transformers was mijn ultieme jeugdserie. Zo erg dat ik ook zo'n 50 stuks van die dingen thuis had, maar die heb ik later weg gegeven aan mijn neefje.

PyroZnype

Avatar

Ravaged "Ugh... da's behoorlijk verschil in stijl. Van een echte burger auto naar een macho sportkar. Meh."


Macho? daar heb ik geen last van als ik erin rij ;)

Kwa vergelijking met Gen 1 zijn iig ook de karakter steilen overgenomen als ik het goed begrepen heb uit een intervieuw. En voor de stemmen hebben ze iig de echte optimus. Voor Megatron hebben ze wellicht Hugo Weaving, maar das nog maar te bezien of dat waar zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair