Heel veel Doctor Strange-varianten op nieuwe poster verzameld

Heel veel Doctor Strange-varianten op nieuwe poster verzameld

Check 'm hier.

Een nieuwe poster voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness bevat maar liefst vijf versies van Stephen Strange.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness laat zien hoe het universum helemaal open begint te breken en de grenzen tussen verschillende universa bijna helemaal vervaagd zijn. We zien allerlei personages terugkeren. Naast Doctor Strange is er weer Wanda Maximoff, Baron Mordo en Christine Palmer. En we ontmoeten nieuwe personages als Rintrah, America Chavez en leden van de Illuminati.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness-poster
De eerste trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness liet al een opvallende, kwaadaardige variant van Doctor Strange zien. Een van de trailers liet ook andere varianten zien, waaronder de originele Doctor Strange die wij kennen, maar ook Defender Strange en zelfs Zombie Strange.

Een gloednieuwe poster van Doctor Strange in the Multiverse of Madness laat vijf versies van Doctor Strange en verschillende andere varianten van Wanda Maximoff zien. Ook biedt de poster een blik op Rintrah, Mordo, Wong en Christine.

Bovendien lijkt een kwaadaardige variant van Wanda een spreuk uit te spreken over America Chavez en Wong. Hieronder de poster:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair