Nieuwe Spider-Man-film speelt zich af in 6 universa met 240 (!) personages

Nieuwe Spider-Man-film speelt zich af in 6 universa met 240 (!) personages

Spider-Man: Across the Spider-Verse wordt nog behoorlijk speciaal.

Spider-Man: Across the Spider-Verse legt de lat wel heel hoog als het aankomt op het multiversum. De film speelt zich in zes universa af en bevat maar liefst 240 (!) personages.

In 2018 bracht Sony Miles Morales tot leven, een van de populaire versies van Spider-Man uit de comics. Zijn bioscoopdebuut was enorm goed ontvangen en zo'n succes dat er aan twee vervolgen gewerkt werd, waarvan Spider-Man: Across the Spider-Verse de eerste zal zijn.

Heel veel Spider-Man
Hoewel we in 2018 vooral het verhaal van Miles te zien kregen, leerde de webslingeraar wel niet de enige te zijn. Zo zagen we Peter B. Parker, Spider-Gwen, Peni Parker, Spider-Man Noir en Spider-Ham.

De film Spider-Man: Into the Spider-Verse won een prijs voor de beste animatiefilm tijdens de uitreiking van de Academy Awards en het moge duidelijk zijn dat het daar niet bij blijft.

Sony komt in juni 2023 met Spider-Man: Across the Spider-Verse, de eerste van ten minste twee delen. Tijdens de CinemaCon bevestigde Sony voor het eerst hoe groot de film qua opzet zal zijn.

Zo bezoeken we dus zes verschillende universa en zitten er een bizarre 240 verschillende personages in de film. Denk maar aan Spider-Woman, Takuya Yamashiro (een Japanse Spider-Man) en meer!

NieuwsFilm

meest populair