Netflix gaat Alejandro G. Iñárritu's nieuwste film op hun streamingdienst uitbrengen

Netflix gaat Alejandro G. Iñárritu's nieuwste film op hun streamingdienst uitbrengen

Alejandro G. Iñárritu's nieuwste film wordt gedistribueerd door Netflix.

Streamingdienst Netflix zal de nieuwste film van regisseur Alejandro G. Iñárritu distribueren. Zijn nieuwste film zal Bardo, False Chronicle of a Handful of Truths heten.

De regisseur is bekend geworden voor de prachtige cinematografie die vaak goed samengaan met de verhalen uit zijn films. De regisseur heeft al meerdere Oscars gewonnen, waaronder een Oscar voor beste regisseur voor de films Birdman en The Revenant.

Alejandro G. Iñárritu
Netflix heeft bekendgemaakt dat ze Iñárritu's nieuwste film zullen distribueren. Het verhaal van Bardo zal gaan over een Mexicaanse journalist en documentaire filmmaker die terugkeert naar Mexico tijdens een existentiële crisis, waarin hij zijn verleden herbeleeft om zijn leven tegenwoordig beter te begrijpen.

De film is geschreven door Iñárritu en zijn Birdman co-schrijver Nicolás Giacobone. De cast van de film bestaat uit onder andere Daniel Giménez Cacho en Griselda Siciliani, waarbij cinematograaf Darius Khondji het camerawerk zal leveren.

Netflix
Het hoofd van Netflix globale filmafdeling Scott Stuber zei dit tijdens een verklaring over het distribueren van Bardo: "Alejandro is een van de grootste moderne filmmakers en een van de leidende visionairs in onze industrie. BARDO is een cinematografische ervaring die ons heeft geïnspireerd om een releasestrategie te creëren die is ontworpen om de film op de grootste en breedste manier in de cultuur te laten doordringen. We zullen filmliefhebbers overal de kans geven om de film te ervaren via een wereldwijde bioscooprelease en de wereldwijde release van de film op Netflix. Ik ken Alejandro al heel lang en ik ben persoonlijk erg enthousiast dat ik eindelijk met hem kan samenwerken en zijn film naar een wereldwijd publiek kan brengen."

De film wordt beschreven als een nostalgische komedie die zowel in de bioscopen als op Netflix uitgebracht zal worden. Met deze beschrijving gaat Iñárritu's nieuwste film in tegen de donkere toon van The Revenant en lijkt zijn opkomende film meer overeen te komen met de toon van Birdman.

NieuwsFilm

meest populair