David O. Russells opkomende film heet 'Amsterdam'! Bekijk hier de eerste foto

David O. Russells opkomende film heet 'Amsterdam'! Bekijk hier de eerste foto

De cast bestaat uit onder andere Christian Bale, Margot Robbie en John David Washington.

Het is bijna zeven jaar geleden dat schrijver-regisseur David O. Russell een film heeft uitgebracht. Een van zijn laatste geregisseerde films was Joy uit 2015.

Joy werd gemixt ontvangen, en het lijkt alsof om deze reden Russell zich terugtrok om later een grote comeback te maken. Een comeback is zeker mogelijk met de grote en bijzondere cast die in zijn volgende film speelt.

Ensemblecast
De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Christian Bale, Margot Robbie en John David Washington. De rest van de cast bestaat uit onder andere Robert De Niro, Alessandro Nivola, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Taylor Swift, Mike Myers, Chris Rock, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Zoë Saldana, Andrea Riseborough en Matthias Schoenaerts.

Russell herenigt zich in zijn nieuwste film met Christian Bale en Robert De Niro. Bale heeft naast acteur ook meegewerkt als producent aan de film.

Amsterdam
Er zijn nog niet veel details bekend over het verhaal van de film, maar tijdens 20th Century Studios presentatie op CinemaCon werd de titel van David O. Russells nieuwe film bekendgemaakt. De film zal Amsterdam gaan heten, waarmee dus ook bekend wordt gemaakt dat de lang-gespeculeerde titel Canterbury Glass niet de echte titel is.

Amsterdam staat gepland om uit te komen op 4 november 2022 in Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar het is (helaas) nog onduidelijk wanneer de film in Nederland zal uitkomen. Het verhaal van Amsterdam wordt beschreven als "een origineel romantische en epische misdaadfilm over drie vrienden die zich plotseling in het midden van een shockerend Amerikaans geheim bevinden". Bekijk hieronder de eerst uitgebrachte foto van Amsterdam.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair