Een van de leukste 'The Lord of the Rings'-scènes is enorm overhaast gefilmd

Een van de leukste 'The Lord of the Rings'-scènes is enorm overhaast gefilmd

In slechts 45 minuten tijd!

Tijdens de Calgary Expo kwamen de vier Hobbit-acteurs van The Lord of the Rings voor het eerst in een decennium weer eens allemaal bij elkaar. Daar onthulden ze wat leuke trivia over de trilogie van regisseur Peter Jackson.

Zo blijkt dat een van de scènes waar talloze memes van gemaakt zijn uit The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) echt veel te rap gemaakt was.

The Lord of the Rings-scène
Door het weer kreeg de crew bijna niet de kans om de bekende 'second breakfast' scène op te nemen. Normaliter zouden de castleden een halve dag gehad hebben om hem op te nemen. Maar het weer dwong hen sneller te gaan.

Sterker nog: de cast kreeg slechts 45 minuten de tijd, onthulde Dominic Monaghan. "Dat was echt een enorm overhaaste scène, omdat het ineens enorm begon te sneeuwen."

"Peter kwam min of meer naar ons toe en zei: 'Je hebt ongeveer 45 minuten tot een uur om dit voor elkaar te krijgen, anders hebben we echt een probleem met ons materiaal.' En dus maakten we in een heel rap tempo een geweldig moment in de film."

Acteur Elijah Wood vertelde dat het plan eigenlijk was dat er een halve dag beschikbaar zou zijn voor de scène.

NieuwsFilm

meest populair