Komt Sam Raimi's 'Spider-Man 4' dan toch? Regisseur Sam Raimi zegt dat alles mogelijk is

Komt Sam Raimi's 'Spider-Man 4' dan toch? Regisseur Sam Raimi zegt dat alles mogelijk is

De regisseur heeft interesse om samen met ster Tobey Maguire terug te keren voor Spider-Man 4.

Sam Raimi staat open om terug te keren voor het regisseren van Spider-Man 4 als de situatie zich zou voordoen. Sam Raimi's Spider-Man kwam uit in 2002.

De film werd een commercieel en kritisch succes. Later kwamen er nog twee vervolgen uit die ook door Sam Raimi werden geregisseerd.

Sam Raimi
Sam Raimi's Spider-Man 2 kwam uit in 2004 en werd opnieuw met veel lof ontvangen. Sam Raimi's Spider-Man 3 kwam uit in 2007 en ontving gemixte reacties.

Oorspronkelijk zou Sam Raimi terugkeren om Spider-Man 4 te regisseren, waarbij hoofdrolspeler Tobey Maguire opnieuw de rol van Spider-Man zou spelen. Spider-Man 4 had destijds al een releasedatum gekregen voor 6 mei 2011.

The Amazing Spider-Man
Creative meningsverschillen met de studio zouden er uiteindelijk voor zorgen dat Raimi het filmproject zou verlaten. Dit had als gevolg dat Sony de franchise een reboot gaf met The Amazing Spider-Man uit 2012.

The Amazing Spider-Man kreeg ook een vervolg getiteld The Amazing Spider-Man 2. Het vervolg werd kritisch niet gewaardeerd en kan gezien worden als een flop.

MCU
De franchise zou opnieuw een reboot krijgen, omdat The Amazing Spider-Man 2 niet als een succes werd beschouwd door Sony. Uiteindelijk zou dit leiden tot een samenwerking tussen Sony en Disney, waarbij Spider-Man het MCU in kon komen.

Sam Raimi's tijd als regisseur van de Spider-Man films kwam tot een abrupt einde. Met Doctor Strange in the Multiverse of Madness keert Raimi nu terug als regisseur van een Marvel-film.

Spider-Man 4
Raimi heeft zich nu uitgesproken over het eventueel terugkeren naar zijn Spider-Man franchise. De regisseur kan gedacht hebben dat hij nooit meer een Spider-Man film zou regisseren, maar met het Marvel multiversum in Multiverse of Madness lijkt er nu toch echt een mogelijkheid te kunnen zijn.

Dit is wat Sam Raimi zelf zei: "Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar nadat ik weer in het multiversum was gesprongen, realiseerde ik me net als Doctor Strange dat alles nu mogelijk is. Dus ik sta er helemaal voor open." Langverwachte vervolgen zoals Star Wars: The Force Awakens, Jurassic World en Halloween doen het regelmatig goed bij de box office, waardoor een vervolg als Spider-Man 4 ook voor Sony winstgevend zou kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair