De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

365 Days: This Day (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Białowąs en Tomasz Mandes | Cast: Anna-Marie Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna, e.a.
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot.

Gasoline Alley (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Drake | Cast: Bruce Willis, Luke Wilson, Devon Sawa, e.a.
Jimmy Jayne, een ruige jongen, wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij de drie vrouwen aan de hotelbar vermaakte en wordt als hoofdverdachte gezien door rechercheurs Freeman en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek.

De Schippers Van De Kameleon (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven de Jong en Marc Willard | Cast: Koen van der Donk, Jos van der Donk, Maarten Spanjer, e.a.
Als hun dorp door een zware storm wordt getroffen, blijken Hielke en Sietse meer in hun mars te hebben. De dokter raakt door de regenval te water met zijn auto en de tweeling roept Heit om de dokter te bevrijden. Deze daad wordt beloond met de motor uit het wrak, die de jongens vervolgens in hun nieuwe boot monteren.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair