3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek het aanbod van deze nieuwe streamingdienst.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Focus (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Glenn Ficarra en John Requa | Cast: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, e.a.
Meesteroplichter Nicky valt voor de charmes van de jonge Jess en leert haar de kneepjes van het vak. Samen verdienen ze bakken met geld. De twee vallen uiteindelijk uit elkaar door wantrouwen. Jaren later komen ze elkaar weer tegen. Nicky speelt een gevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war.

Unbroken (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angelina Jolie | Cast: Jack O'Connell, Domnhall Gleeson, Garrett Hedlund, e.a.
De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken. Olympisch atleet Louis Zamperini sluit zich aan bij de luchtmacht. Boven de Stille Oceaan gaat het gruwelijk mis. Hij stort neer, dobbert anderhalve maand rond op een vlot en wordt uiteindelijk gevangengenomen door de Japanners. Hij belandt in een krijgsgevangenkamp en moet daar de zwaarste omstandigheden zien te overleven.

World War Z (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a.
Wanneer er een virus uitbreekt dat mensen verandert in hondsdolle zombies, wordt voormalig VN-medewerker Gerry Lane door de Amerikaanse regering gevraagd om de oorzaak van deze wereldwijde pandemie te achterhalen. Lane laat gedwongen zijn gezin achter en begint een race tegen de klok om de mensheid te redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair