Laaiend enthousiaste eerste reacties 'Top Gun: Maverick'

Laaiend enthousiaste eerste reacties 'Top Gun: Maverick'

De zomerfilm van 2022?

Een volle maand voor de release van de film heeft Paramount Pictures de eerste screening van het langverwachte vervolg Top Gun: Maverick laten plaatsvinden op CinemaCon. De eerste reacties zijn bijzonder positief.

Het vervolg op de actiefilm Top Gun uit 1986 van regisseur Tony Scott werd bijna unaniem geprezen door het publiek, waarbij de praktische kant van de film en de nieuwe en terugkerende personages die de kern van het verhaal vormen in de schijnwerpers staan.

"We want more!"
Erik Davis van Fandango zei dat het publiek begon te jubelen en dat ze de film opnieuw wilden zien, en hij voegde eraan toe: "De actie en het vliegen zijn waanzinnig intens en veranderen voortdurend en evolueren. Je zit op het puntje van je stoel. Ik was niet voorbereid op hoe emotioneel het ook was. Het publiek juichte een tiental keer. Echt waar."

Bekijk hieronder nog meer reacties op de film met onder meer Tom Cruise, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Monica Barbaro, Miles Teller en Ed Harris. Vanaf 26 mei in de Nederlandse bioscoopzalen.






NieuwsFilm

meest populair