Will en Jada Smith samen in therapie om 'Oscar-klap' te verwerken

Will en Jada Smith samen in therapie om 'Oscar-klap' te verwerken

De twee hopen de draad langzaamaan weer op te kunnen pakken na alle ellende.

Will Smith en zijn vrouw Jada hebben de hulp van een therapeut ingeschakeld om hun leven na de veelbesproken 'Oscar-klap' langzaam weer op te kunnen pakken. Dat schrijft de bekende Amerikaanse gossipsite US Magazine.

Heel de wereld had het erover: Will Smith die het podium van de Oscars op kwam gelopen om een klap te verkopen aan presentator Chris Rock na een vervelende grap over Jada.

Deze actie was voor Smith niet zonder consequenties, want de acteur - die een kwartier na het incident zijn eerste Oscar won voor zijn rol in King Richard - is de komende tien jaar niet meer welkom bij de ceremonie.

Verwerkingsproces
Al met al een hoop ellende voor de familie Smith, want de reacties waren niet mals. Will en Jada hopen nu - een maand later - de draad weer op te kunnen pakken. Een anonieme bron heeft aan US Magazine verteld dat het stel dit serieus neemt.

"Ze proberen uit te vogelen hoe ze precies met deze vreselijk situatie om moeten gaan. Ze zijn in ieder geval samen in therapie gegaan en proberen het beste ervan te maken", aldus de insider.

NieuwsFilm

meest populair