'Morbius'-acteur: De film is alleen zo ruk door de editing

'Morbius'-acteur: De film is alleen zo ruk door de editing

De film Morbius werd niet goed ontvangen.

Marvel-film Morbius is nu iets minder dan een maand in de bioscoop te zien. De film werd enorm matig ontvangen en doet het ook niet heel sterk aan de box office.

Een van de castleden blijkt dat ook wel te vinden. Acteur Al Madrigal, die de rol van Agent Rodriguez speelt in Morbius, laat weten dat de film volgens hem inderdaad niet heel sterk is.

Morbius-ontvangst
"Eerlijk gezegd maakt het mij niet heel veel uit. Ik mocht twee en een halve maand in Londen doorbrengen, woonde in Chelsea en fietste wat rond. Ik ging in de weekenden naar Amsterdam, bezocht een tulpenfestival," begon Madrigal.

"Ik had echt de tijd van mijn leven. Al zie je dat niet in mijn scènes met Michael Keaton en Jared Leto. Ik deed een wapentraining. Ik ging naar de BFI elke ochtend, hing daar rond, dronk er koffie en keek films. Het was echt de tijd van mijn leven. Ik deed ook veel stand-up bij Top Secret en ging naar het Bill Murray-theater en daar rondhangen was geweldig. Dus ja, dit was een van de beste tijden van mijn carrière. Het eindproduct dat je ziet is niet iets waar ik controle over had."

"Allereerst is Morbius niet zo slecht als iedereen beweert. Ja, er zijn wat problemen en het is behoorlijk veranderd. Ik had wat hilarische tekst in de film. Ik was echt grappig. Maar ik ben echt afgeslacht, dat hebben ze echt gedaan. Door COVID hebben ze te veel tijd gehad om ermee te rommelen en dat is precies wat ze hebben gedaan."

NieuwsFilm

meest populair