3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Herman | Cast: Asa Butterfield, Jack Scanlon, David Thewlis, e.a.
Bruno is de achtjarige zoon van een hoge nazi. Wanneer zijn vader wordt gepromoveerd tot commandant van het concentratiekamp Auschwitz, verhuist zijn familie mee. Vanuit zijn slaapkamerraam ziet Bruno de Joodse gevangenen. Op een dag gaat hij op onderzoek uit en ontmoet hij een leeftijdsgenootje achter het prikkeldraadhek, genaamd Shmuel. Al snel ontstaat een bijzondere vriendschap.

The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a.
Bisschop Bergoglio kan zich niet meer vinden in de conservatieve koers van de katholieke kerk en besluit af te reizen naar Rome om hoogstpersoonlijk zijn ontslag aan te kunnen bieden aan paus Benedictus. Tot zijn verbazing nodigt Benedictus hem echter uit in diens zomerverblijf. De paus blijkt binnenkort af te willen treden en ziet in de kritische Bergoglio zijn ideale opvolger.

A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, e.a.
Lockhart, een ambitieuze, maar naïeve administrateur, wordt naar een afgelegen wellnesscentrum in de Zwitserse Alpen gestuurd om daar zijn baas op te halen. Al snel ontdekt hij dat het desbetreffende kuuroord nogal vreemde behandelingen aanbiedt. Uiteindelijk stuit hij op een aantal angstaanjagende geheimen, maar ontsnappen blijkt onmogelijk.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair