De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

365 Days: This Day (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Barbara Białowąs en Tomasz Mandes | Cast: Anna-Marie Sieklucka, Michele Morrone, Simone Susinna, e.a.
Laura en Massimo zijn getrouwd en sterker dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde koppel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en de mysterieuze Nacho die voor hem werkt. Hij lijkt Laura's hart en vertrouwen te willen winnen, koste wat het kost. Een leven weg van de georganiseerde misdaad lijkt Laura meer aan te spreken dan haar nieuwe echtgenoot.

Gasoline Alley (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edward Drake | Cast: Bruce Willis, Luke Wilson, Devon Sawa, e.a.
Jimmy Jayne, een ruige jongen, wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij de drie vrouwen aan de hotelbar vermaakte en wordt als hoofdverdachte gezien door rechercheurs Freeman en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek.

Silverton Siege (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mandla Dube | Cast: Arnold Vosloo, Sarah Kozlowski, Thabo Rametsi, e.a.
Na een mislukte sabotagemissie bij een olieraffinaderij, belanden de anti-apartheidsstrijders Calvin, Aldo en Terra in een bank. Om de politie buiten te houden, besluiten ze de aanwezigen te gijzelen. De drie eisen de vrijlating van Nelson Mandela. De spanningen lopen hoog op wanneer de vrijheidsstrijders zich realiseren dat één van hen mogelijk een verrader is en met de politie samenwerkt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair